Libnet.ro
UNICEF

18:45

Despacito este cea mai populara melodie din toate timpurile

Playtech Playtech,
Despacito este cea mai populara melodie din toate timpurile

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in luna ianuarie a acestui an a devenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea []. continuă pe Playtech

Oricat te-ar enerva, Despacito e cea mai populara melodie din lume

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in ianuarie adevenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea cantecului cu alte cateva statistici [].

VIDEO Despacito a devenit cea mai ascultata melodie online din toate timpurile

Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, a devenit miercuri cel mai ascultat cantec online din toate timpurile, scrie AFP.

Despacito, cel mai ascultat cantec din toate timpurile, interzis in Malaysia din cauza versurilor obscene

Malaysia a interzis difuzarea cantecului Despacito la posturile sale publice de radio si televiziune, dupa ce mai multe persoane si asociatii din aceasta tara cu populatie majoritar musulmana s-au plans din cauza versurilor acestei piese, despre care au spus ca sunt obscene, scrie Agerpres. Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, este cel mai ascultat cantec online din toate timpurile.

Cea mai ascultata melodie de pe YouTube nu mai este Gangnam Style! Ce piesa e acum pe primul loc

Dupa cinci ani in top, melodia cantata de Psy nu mai este pe primul loc pe YouTube. Celebra piesa Gangnam Style a sud-coreeanului Psy a fost detronata in topul YouTube de o.

Ea este cea mai mica eroina a Romaniei. Povestea Ioanei a inceput la Rapele dracului in Muntii Fagaras

Pe 20 mai 1958, o mama coboara, din munti, cu fiica sa in brate, pe o scara improvizata, in timp ce militienii si Securitatea ii asteapta jos, in bataia pustilor. Micuta Ioana are.

Cea mai buna jucatoare din lume Cristina Neagu, la primul antrenament pentru CSM Bucuresti (FOTO)

Cristina Neagu s-a intors in Romania dupa 4 ani petrecuti in capitala Muntenegrului la Buducnost. Aceasta va evolua incepand din acest sezon la campiona Romaniei si.

Eroul zilei. Un roman, in cea mai grea competitie din lume

Toma Coconea a pus steagul Romaniei pe harta celei mai dificile competitii de anduranta din lume. Si a incheiat pe locul 11 la cel mai dur concurs, reusind sa strabata pe jos sau in zbor cu.

Succes rasunator pentru piesa Despacito. Nu s-a mai intamplat asta din 1996

Piesa Despacito, a portoricanului Luis Fonsi in colaborare cu compatriotul sau Daddy Yankee, este cel mai reprodus cantec din istorie pe platformele de streaming online), potrivit.

Cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Aceasta este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor siii este dedicata Maicii Domnului, scrie ortodoxia. rol. ro. Sfanta Maria, ma indrept plin de.

Cea mai asteptata autostrada din Romania va costa dublu fata de planul initial. Ce modificari au fost aduse traseului

Cel mai asteptat proiect rutier al Romaniei, autostrada Pitesti-Sibiu, va costa 15 miliarde lei, de doua ori mai mult decat pretul estimat in Master Planul General de Transport, mai multe modificari fiind aduse traseului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )