Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CJ Ilfov - mesaj de solidaritate pentru firmele din Ilfov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele CJ Ilfov - mesaj de solidaritate pentru firmele din Ilfov

Marian Petrache, Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov a transmis, astazi, un mesaj de solidaritate pentru firmele din Ilfov, afirmand ca ne aflam in cea mai mare criza sanitara a secolului, iar cuvintele de ordine trebuie sa fie datorie si solidaritate. continuă pe Ziarul Bursa

MARIAN PETRACHE - MESAJ DE SOLIDARITATE PENTRU FIRMELE DIN ILFOV: in contextul crizei de COVID-19, cuvintele de ordine trebuie sa fie datorie si solidaritate

Marian Petrache, Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov a transmis, astazi, un mesaj de solidaritate pentru firmele din Ilfov, afirmand ca ne aflam in cea mai mare criza sanitara a secolului, iar cuvintele de ordine trebuie sa fie datorie si solidaritate.

Primaria Capitalei va cumpara 3.000 de teste pentru angajatii din transportul public in comun

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in sedinta de vineri, achizitionarea a 3. 000 de teste pentru angajatii din transportul public in comun, termoficare, iluminat public si servicii sociale. Ar putea fi vector de transmitere a coronavirusului de tip nou, ceea ce nu ne dorim, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Guvernul a aprobat masurile de sprijin pentru firmele afectate de coronavirus

Guvernul Orban a finalizat elaborarea masurilor de sprijin pentru companiile si angajatii afectati d.

Noi finantari pentru firmele europene: UE injecteaza 300 milioane Euro in fonduri de investitii, prin instrumentul ESCALAR

Startup-urile si alte firme mici si mijlocii din Uniunea Europeana vor putea accesa noi finantari de la fonduri de capital de risc si de investitii, in care Comisia Eurpeana va injecta 300 de milioane de euro, printr-un nou instrument lansat miercuri, denumit ESCALAR.

DESPESCU, MESAJ PENTRU ROMANII DIN STRAINATATE: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau autoizolare

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Bogdan Despescu le-a transmis, joi seara, romanilor din strainatate ca nu vor putea petrece Pastele impreuna cu familiile lor.

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor.

Iohannis, contagios pentru Marceii din Guvern

Se stia ca presedintele Klaus Iohannis este un exemplu de urmat pentru toti cei din PNL si de cei ca.

Vanzarea pachetelor majoritare de actiuni pentru companiile din Sistemul Energetic National, suspendata

Vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta, potrivit ordonantei militare nr 8, anuntata joi seara de ministrul de Interne, Marcel Vela.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )