Libnet.ro
UNICEF

16:15

Despre cea mai noua emisiune marca Prima TV, Playtech, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Despre cea mai noua emisiune marca Prima TV, Playtech, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, discutam cu Lucian Popescu, realizatorul emisiunii Playtech, o emisiune ce intoarce tehnologia pe toate partile, in fiecare duminica, de la ora 10. Discutam despre ultimele descoperiri din era tehnologiei, dar si despre ce vedem la emisiunea Playtech din aceasta duminica, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul. continuă pe Adevărul

Cea mai scumpa carcasa de iPhone 6 costa 3.000 de dolari

Cei de la Gresso au anuntat oficial cea mai scumpa carcasa pentru iPhone 6, menita sa remedieze orice probleme de flexibilitate nedorita. in trecut, cei de la Gresso au anuntat cateva smartphone-uri destinate segmentului de utilizatori premium, care sunt dispusi sa investeasca mai mult de 5. 000 de dolari intr-un Android. Acum, compania americana si-a folosit acele cunostinte de manipulare a materialelor scumpe pentru realizarea unei carcase pentru noul iPhone 6. Cu un pret de pornire de 2. 000 de dolari, Gresso [].

VIDEO Microsoft a dat primele detalii despre noul Windows care nu se va numi 9, ci Windows 10

Microsoft a dat primele detalii despre cea mai noua varianta a sistemului de operare Windows care insa nu se va numi Windows 9, cum se astepta toata lumea, ci Windows 10. Butonul de Start, care disparuse la Windows 8, se reintoarce, insa noul sistem de operare se vrea a fi o platforma universala care sa poata fi utilizata in conditii bune atat pe PC, cat si pe tableta si smartphone. Windows 8 s-a lansat in octombrie 2012, insa cotele de piata sunt sub asteptari.

Cea mai titrata competitie de tir talere din tara, Grand Prix Romania, va avea loc weekendul acesta, in Viile Satu Mare

Cea mai titrata competitie de tir talere din tara, Grand Prix Romania, va avea loc weekendul acesta, pe poligonul de la Viile Satu Mare. La eveniment si-au anuntat prezenta tragatori din noua tari.

Bogdan Enoiu, seful McCann, agentia de media cu cea mai mare amenda data joi de Consiliul Concurentei: O decizie nedreapta pe care o vom ataca. Ne vom bate la nesfarsit

Bogdan Enoiu, seful McCann-Erickson - agentia care a primit cea mai mare amenda dintre cele anuntate joi de Consiliul Concurentei - a declarat pentru HotNews. ro ca este vorba despre o decizie nedreapta pe care o vom ataca si ne vom bate forever. E ca in Afganistan, unde la negocierile de pace intre talibani si americani, seful talibanilor a spus: Americanilor, voi aveti ceasurile, noi avem timpul, a spus Enoiu.

Alexandra Dinu, desemnata cea mai buna actrita a Italiei la Pompeii Film Festival

Alexandra Dinu a fost considerata cea mai buna actrita a Italiei la Pompeii Film Festival. Fosta sotie a lui Adrian Mutu a primit trofeul pentru interpretarea sa din pelicula de televiziune La Farfalla Granata.

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne a fost stabilit de studentii de la University of California-Irvine din Statele Unite ale Americii, transmite Mediafax.

EXCLUSIV! Alexandra Dinu, premiata la Pompeii Film Festival 2014! Este cea mai buna actrita a Italiei!

Filmul de televiziune La Farfalla Granata i-a adus Alexandrei Dinu premiul pentru cea mai buna actrita a Italiei in cadrul editiei din acest an a Pompeii Film Festival, eveniment desfasurat in urma cu cateva zile tocmai la Pompei. Alexandra Dinu a primit un premiu similar si in cadrul Festivalului de Film de la Venetia, la jumatatea lunii septembrie.

Cea mai relaxanta melodie din lume. Cercetarile arata ca ea ar reduce frecventa batailor inimii

Weightless, o piesa lansata de grupul britanic Marconi Union, a fost denumita cea mai relaxanta melodie din lume: un studiu stiintific desfasurat la Mindlab Institution in 2011 a analizat efectul ei asupra.

Romanii, natiunea in care celelalte tari europene au cea mai putina incredere - sondaj Reader's Digest

Romanii sunt natiunea in care celelalte tari europene au cea mai putina incredere, potrivit unui sondaj Reader's Digest, care arata ca tara noastra depaseste in acest clasament negativ Iranul si Rusia. Pe primul loc in acest sondaj se afla elvetienii, urmati de suedezi.

Cineastul Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1.590.000 de lei

Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 de lei, pentru titlul Ana, mon amour, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )