Libnet.ro
UNICEF

00:07

Detalii cutremuratoare despre motociclistul mort din Capitala. Cine era barbatul

Antena3 Antena3,
Detalii cutremuratoare despre motociclistul mort din Capitala. Cine era barbatul

Un motociclist de 32 de ani a murit miercuri, in Bucuresti, intr-un accident rutier care s-a produs pe Splaiul Independentei, pe sensul de mers dinspre Sos. Virtutii catre Sos. Grozavesti, in dreptul statiei. continuă pe Antena3

Cristian Hrubaru, marturie cutremuratoare despre motociclistul omorat miercuri in Capitala: Cand am vazut ca iese sangele...

Un motociclist de 32 de ani a murit miercuri, in Bucuresti, intr-un accident rutier care s-a produs pe Splaiul Independentei, pe sensul de mers dinspre Sos. Virtutii catre Sos. Grozavesti, in dreptul statiei.

A incercat sa se SINUCIDA la aflarea diagnosticului. Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre o mare artista din Romania: Ea a stiut tot timpul ca este grav bolnava

Artista Anda Calugareanu a murit la doar 45 de ani, in urma unei lungi suferinte. Sotul regretatei artiste, Alexandru Medeleanu, a povestit cum i-au gresit diagnosticul medicii romani. Din cauza durerilor,.

Tramvaiele din Capitala raman si anul acesta fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat o licitatie

Tramvaiele din Capitala nu vor fi dotate cu aparate de aer conditionat nici in aceasta vara, dupa ce o licitatie in valoare de 13 milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie a fost anulata de RATB, noteaza Digi24 .

SOC! O familie intreaga A MURIT in casa! Printre morti, si un COPIL. Detalii CUTREMURATOARE

O familie intreaga a murit in casa, in Gorj. Din primele informatii reiese ca ar fi murit intoxicati cu monoxid de carbon. Este vorba despre o fetita in varsta de 12 ani si parintii acesteia. Cauza tra.

O romanca a fost iNJUNGHIATA mortal intr-un parc din Germania! Detalii CUTREMURATOARE (FOTO)

O tanara romanca a fost ucisa cu sange rece intr-un parc din Germania. Iuliana Elena R, o adolescenta de doar 15 ani, a fost injunghiata mortal intr-un parc din Viersen, un oras din apropiere de.

Noi date CUTREMURATOARE despre romanca ucisa in Germania: Ucigasul era chiar iubitul ei si...

Luni la pranz, Matyu Kostov 19 ani) a asteptat-o pe Iulia 15 ani) sa iasa de la scoala si au mers impreuna in parcul din centrul orasului Viersen, acolo unde locuiau. Fata il anuntase de ceva vreme ca se.

Marturii cutremuratoare despre ostasii romani in Primul Razboi Mondial: Era o jale sfasietoare incotro te intorceai...

Sute de mii de romani au luat calea fronturilor Primului Razboi Mondial, insufletiti de curaj si de dorinta de a-si salva patria, scriau autorii celor mai pretioase marturii din anii marelui razboi.

Mesajul emotionant transmis de ISU Bucuresti, dupa moartea motociclistului din Capitala: Nae era unul dintre cei mai buni. Se afla mereu in gura focului, iar dincolo de el nu mai era decat prapadul

Un motociclist din Bucuresti si-a pierdut viata intr-un accident rutier care s-a produs pe Splaiul Independentei, pe sensul de mers dinspre Sos. Virtutii catre Sos. Grozavesti, in dreptul statiei de metrou.

Alerta la Paris: Luare de ostatici intr-o cladire din capitala Frantei(VIDEO)

Mai multe persoane au fost luate ostatice marti intr-o cladire din arondismentul 10 din Paris, informeaza Le Figaro. Potrivit sursei citate, autorul luarii de ostatici este un barbat care ar avea probleme.

Locuinte noi in sectorul 3 din Capitala

Firma SC Urban Arhitectural Management SRL este proiectantul general al unui nou imobil de locuinte, din sectorul 3 al Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )