Libnet.ro
UNICEF

12:00

Detalii despre referendumul din 6-7 octombrie la Galati: 436 de sectii de votare, sute de mii de autocolante

Adevărul Adevărul,
Detalii despre referendumul din 6-7 octombrie la Galati: 436 de sectii de votare, sute de mii de autocolante

Prefectura Galati a precizat ca organizarea scrutinului este in grafic si ca vineri vor fi distribuite in sectii buletinele de vot, listele electorale si stampilele. De asemenea, vor exista autocolante pe care va fi marcat pe cartile de identitate faptul ca posesorul a votat. continuă pe Adevărul

Karl Popper despre referendumul din 6-7 octombrie

Am publicat pe 2 octombrie, tot in Contributors, un articol despre referendumul de pe 6-7 octombrie, incercand sa atrag atentia ca aceasta chemare la vot nu este doar in mod ridicol inutila ci si inoportuna si, prin urmarile antrenate, nociva. Am incercat sa dialoghez cu comentatorii acestui articol imi pastrez naivitatea, indispensabila pentru increderea de care am nevoie pentru a scrie si publica, ca nu sunt toti trolli sau postaci si ca mare parte dintre ei sunt la fel de sinceri cum am fost si eu cand am scris textul cu pricina.

Marcel Iures, declaratii despre referendumul pentru familie: Eu m-am insurat cu o femeie

Actorul Marcel Iures a facut declaratii despre referendumul pentru familie, acesta sustinand familia traditionala. Un barbat si o femeie. Pai si nu e normal? . ) Treaba lor. Na. Eu m-am insurat cu.

VIRALUL ZILEI! O parodie despre referendumul pentru familia traditionala face furori pe Facebook (VIDEO)

O noua parodie despre referendumul pentru familia traditionala a devenit viral pe Facebook. Eu am probleme despre homosexuali. Deci, Dumnezeu nu a facut sa fie homosexuali intre baieti, trebuie sa aib.

Detalii despre crima din Arges. Socrul tinerei ucise: A prins-o cu altul in fapt

Se strange lantul in jurul suspectilor, in cazul femeii de 30 de ani, care a fost gasita fara suflare in locuinta sa. Fostul sot este principalul suspect si a fost deja retinut pentru 24 de ore.

Drepturile homosexualilor divizeaza Europa: Referendumul din Romania ilustreaza falia dintre tarile Europei de Est, mai conservatoare, si cele din vestul continentului

Referendumul pentru familie organizat in Romania pe 6 si 7 octombrie aduce in actualitate discrepanta dintre Europa de Est si Occident. AFP scrie, joi, despre diferenta de mentalitate cu privire la.

Marko Bela (UDMR), despre referendumul pentru familie: Vor veni si alte initiative. Prima data despre avort. Dupa, despre religia de stat. Apoi, despre pedeapsa cu moartea. Despre romi. Despre utilizarea steagului

Liderul UDMR anunta ca nu va merge la referendumul pentru familia traditionala. Marko Bela explica, intr-un text antologic pentru Transindex. ro, motivele pentru care nu va merge la vot. Potrivit acestuia,.

Ce trebuie sa stim despre referendumul pentru familie

Referendumul pentru redefinirea familiei, ce va costa statul roman 35 de milioane de euro, necesita prezenta la vot a 5,68 milioane cetateni pentru a fi validat. Pentru cei ce nu doresc validarea lui sau il considera inutil neparticiparea este modul legitim de exprimare a optiunii politice.

Adevarul Live, ora 13.00. Liderul Coalitiei pentru Familie, despre referendumul pentru modificarea Constitutiei

Liderul Coalitiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, vine, de la ora 13. 00, la Adevatul Live, pentru a discuta despre campania dusa in ceea ce priveste referendumul pentru familia traditionala, cine sunt sustinatorii Coalitiei si cine se opune demersului.

Mircea Radu, declaratii despre referendumul pentru familie: Am sa votez avand in minte si franturi din intamplari

Cunoscutul prezentator de televiziune Mircea Radu a facut dezvaluiri, pe retelele sociale, despre doua intalniri pe care le-a avut cu persoane cu de alta orientare sexuala. Totodata, acesta a precizat ca va.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Autorul cartii Spovedenia unui preot ateu, despre Referendumul pentru familia traditionala

Fostul preot Ion Aion, cel care a demisionat din randurile preotiei, lanseaza un atac dur la adresa conducerii BOR in contextul Referendumului pentru familia traditionala. Abia acum am citit si eu acel c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )