Libnet.ro
UNICEF

19:30

Detalii naucitoare. Ce se intampla in pensiunile din Costinesti in care s-au cazat 30 de tineri suspecti de COVID-19

Antena3 Antena3,
Detalii naucitoare. Ce se intampla in pensiunile din Costinesti in care s-au cazat 30 de tineri suspecti de COVID-19

Zeci de tineri din Vaslui, care erau contacti ai unui caz confirmat cu COVID-19, au ajuns la inceputul lunii in Costinesti unde s-au cazat fara forme legale. in urma anchetei facute de Directia de Sanatate Constanta la Costinesti s-a aflat ca in vilele respective nu se respecta nicio masura COVID-19. continuă pe Antena3

Noi detalii in cazul gravidei din Arad care a murit de COVID-19. Politistii au intocmit dosar pentru ucidere din culpa

In cursul zilei de joi, o femeie in varsta de 39 de ani din Arad a pierdut lupta cu COVID-19. Aradeanca era insarcinata sa urma sa nasca o fetita, insa soarta le-a rapit cea mai mare bucurie si a adus fa.

FOTO Avocata din Cluj care i-a zapacit pe fotbalisti. Si Adrian Cristea a pus ochii pe ea

Absolventa de drept, business developer si pasionata de sport, Andreea din Cluj este una dintre cele mai surprinzatoare prezente de pe Istagram. Printre urmaritorii ei se numara si Adrian Cristea. Avocata din Cluj care face furori printre fotbalisti. Adrian Cristea a pus ochii pe ea Pasionata de calatorii, sport, dar si de fotografie, Andreea, absolventa .

Femeia din Targoviste care ofera un ajutor urias pentru copiii din nevoiasi

O romanca din Targoviste a infiintat acum 5 ani asociatia Give and Help, prin care sprijina familiile necajite din regiunea ei. Nicoleta Ionita ajuta zeci de copii saraci cu alimente si cu rechizite, pentru ca micutii sa nu renunte la scoala. Si a reusit sa construiasca mai multe case in zona, pentru familii sarace care traiau in conditii greu de imaginat.

Adevarul despre textul din 1942 care ar fi prevestit pandemia de acum

Este evident ca fake news-ul este un fapt. Mai ales in era Covid. De ceva timp se tot vehiculeaza afirmatia conform careia scriitorul britanic C. Lewis a scris un pasaj din cartea The.

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care strange semnaturi online

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca de astazi vor incepe strangerea de semnaturi de sustinere online, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Decizia de a apela si la aceasta metoda vine in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere in Romania.

Masca de protectie este obligatorie in jumatate din tara. Care sunt judetele in care purtarea ei este obligatorie in spatiile deschise

Masca de protectie este obligatorie din aceasta dimineata in Capitala in aer liber, in absolut toate zonele aglomerate. Decizia a fost luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.

Gravida din Arad care a murit de COVID raspandea teorii ale conspiratiei: Nu port masca pentru ca faciliteaza reproducerea bacteriilor care pot ajunge in gura si in plamani

Femeia de 39 de ani din Arad insarcinata in 28 de saptamani care a murit saptamana trecuta in urma infectiei cu COVID-19 posta pe Facebook teorii ale conspiratiei despre virus. Ea se lauda cu faptul ca nu purta masca pe motiv ca faciliteaza reproducerea pentru bacteriile care pot ajunge in gura si in plamani si acuza autoritatile de faptul ca ti-au spus sa staiincasa in loc sa iti intaresti sistemul imunitar contactand un agent patogen la fel cum ti-au spus ca se moare de pojar cand stii foarte bine ca asta este o abominatie.

De acum, faci cumparaturi online mai linistit: schimbarea din Chrome care te ajuta enorm

Pentru a te ajuta sa dormi mai linistit noaptea, Google aduce o modificare semnificativa browserului Chrome, cand vine vorba de achizitii online. Numarul celor care au ajuns sa-si foloseasca.

Ultimele ore din viata politicianului din Slatina care a murit chiar in ziua in care a fost externat, dupa ce a fost tratat de COVID-19

Noi dezvaluiri despre ultimele oredin viata politicianului din Slatina care se vindecase de noul coronavirus de tip SARS CoV-2, dar s-a stins din viata la scurt timp dupa.

Noi detaii in cazul gravidei din Arada care a murit de COVID-19. Politistii au intocmit dosar pentru ucidere din culpa

In cursul zilei de joi, o femeie in varsta de 39 de ani din Arad a pierdut lupta cu COVID-19. Aradeanca era insarcinata sa urma sa nasca o fetita, insa soarta le-a rapit cea mai mare bucurie si a adus fa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )