Libnet.ro
UNICEF

06:00

DETALII RUSINOASE din intimitate au iesit la iveala: Da, este vorba de Andreea Esca, vedeta a recunoscut tot...

B1 B1,
DETALII RUSINOASE din intimitate au iesit la iveala: Da, este vorba de Andreea Esca, vedeta a recunoscut tot...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele. continuă pe B1

Andreea Esca, pusa in fata adevarului crunt: Din pacate este vorba de detalii rusinoase din intimitate care au iesit acum la iveala...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele.

Da, pana la urma TOTUL a iesit la iveala: Este vorba despre relatia dintre Stefan Banica Jr. si frumoasa din trupa ASIA!

Putini stiu ca Sorana Darclee, fosta membra a trupei ASIA si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari. Fosta cantareata a dezvaluit cum decurge relatia dintre cei doi. Sorana a marturisit ca desi.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. nu se mai imbogateste din muzica, potrivit cifrelor inregistrate de firma sa Mabel Concert SRL, prin care-si desfasoara activitatea artistica, la Ministerul de Finante. De-a.

Este vorba de 400.000 de euro... arunca BOMBA in scandalul momentului: Ce a putut sa faca pentru bani...

Desi au divortat de mai bine de cinci ani, si Marcel Toader inca se razboiesc in tribunal. Marul discordiei este reprezentat de cei 400. 000 de euro pe care prezentatoarea TV sustine ca fostu.

DOILU! S-a stins din viata la doar 40 de ani. Este vorba despre...

Virgil Ionescu, unul dintre cei mai faimosi stilisti din Braila, cunoscut ca stilistul vedetelor, s-a stins din viata, vineri, la doar 40 de ani. Acesta a suferit, pe 26 august, un accident vascular.

Cele mai negre temeri se confirma! Sotia lui Stefan Banica Jr. a facut anuntul: Da, este vorba despre...

Lavinia Parva este o vedeta destul de conservatoare in privinta look-ului sau, avand de multi ani aceeasi culoare a parului. insa, sotia lui Stefan Banica Jr a demonstrat ca nu se teme sa faca.

Ministerul Educatiei, ANUNT IMPORTANT pentru profesori la inceput de an scolar! Este vorba despre POSTURILE personalului didactic

Ministerul Educatiei ractioenaza dupa ce sindicalitii de la Spiru Haret au acuzat ca se vrea taierea a peste 1. 000 de posturi din invatamantul preuniversitar, inclusiv posturi.

Oana Lis tocmai a facut anuntul dureros... Din pacate s-a confirmat: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

In urma cu sase ani, Oana si Viorel Lis au primit, din partea unui fan, un cadou macabru: o cruce realizata de un mester popular din Sapanta. Crucea inca o mai avem, acum este in boxa. O voia un strai.

Ce DRAMA... Toti fanii au izbucnit in lacrimi: Da, din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

DRAMA momentului in CINEMATOGRAFIE! S-a anuntat moartea unui urias actor! Este vorba despre

O stire falsa care a circulat pe retelele de socializare a socat fanii ciematografiei din intreaga lume. Cineastul franco-grec Costa Gavras, in varsta de 85 de ani, a fost nevoit sa infirme joi, pentru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )