Libnet.ro
UNICEF

19:45

Detalii TERIFIANTE dupa MOARTEA lui Razvan Ciobanu: Designerul se afla intr-o stare atat de GRAVA, incat a fost resuscitat o ora si jumatate de fostul iubit

B1 B1,
Detalii TERIFIANTE dupa MOARTEA lui Razvan Ciobanu: Designerul se afla intr-o stare atat de GRAVA, incat a fost resuscitat o ora si jumatate de fostul iubit

Detalii teribile ies la iveala dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Se pare ca, la un moment dat, starea in care se afla celebrul designer era atat de grava incat a fost nevoie sa fie resuscitat. continuă pe B1

Gigel Lazar, presedintele CIADO, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

Gigel Lazar, presedintele executiv al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului CIADO) Romania, a vorbit despre cea mai mare manipulare in cazul lui Razvan Ciobanu. Gigel.

Carmen de la Salciua arunca BOMBA dupa MOARTEA lui Razvan Ciobanu: Eu am urmarit...

Moartea lui Razvan Ciobanu a socat toata Romania! BOMBA MONDENA! EA E FIICA SECRETA A ANDREEI MARIN! STEFAN BANICA E iN STARE DE SOC! ABIA ACUM S-A AFLAT GALERIE FOTO) Carmen de la Salciua a.

Cum s-a comentat moartea lui Razvan Ciobanu in social media

Maria Coman a vorbit despre cel mai dezbatut subiect al acestei saptamani, controversata moarte a creatorului de moda, Razvan Ciobanu. Toata lumea a vorbit despe moartea lui Razban Ciobanu, ceea ce este evid.

Moartea lui Razvan Ciobanu si fenomenul drogurilor: consumator vs. traficant; droguri usoare vs. periculoase

Accidentul tragic al creatorului de moda, Razvan Ciobanu, a readus in discutie problema consumului de droguri si a masurilor necesare de a combate acest fenomen. Chiar seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu s-a implicat in aceasta dezbatere, sustinand ca este nevoie de o lege mai dura. Pe de alta parte, expertii sustin ca cel mai eficient mod de a raspunde la problema drogurilor este o decriminalizare a consumului.

Iulia Albu, comentariu dur dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Unii au venit pentru a fixa cuiul pe care i l-au batut demult in sicriu

Fashion-editorul Iulia Albu a facut o serie de afirmatii dure referitor la unele dintre persoanele care au participat la inmormantarea creatorului de moda Razvan Ciobanu, ceremonie la care ea a tinut un scurt discurs.

Informatii socante legate de hardurile detinute de Razvan Ciobanu. Ce fel de imagini pastra creatorul de moda

Informatii socante legate de moartea lui Razvan Ciobanu. Se pare ca designerul detinea harduri pe care avea stocate imagini compromitatoare cu numeroase vedete din diferite domenii. Acestea ar fi ajuns.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Centura nu putea sa-l protejeze - Medicul legist Vladimir Belis spune ce rani avea de fapt designerul

Profesorul Belis, un reputat medic legist, a facut declaratii uimitoare despre moartea lui Razvan Ciobanu. Plecand de la comunicatul oficial al Parchetului, profesorul a declarat cum au fost leziunile cauzatoare de.

Razvan Ciobanu detinea trei harduri cu informatii uluitoare. E incredibil despre ce era vorba

Imediat dupa ce s-a aflat de moartea lui Razvan Ciobanu, parintii lui au mers la acasa la el si au luat mai multe lucruri, printre care si niste harduri. Dan Capatos a discutat mai pe larg despre acest subiect i.

Imagini socante cu Razvan Ciobanu si alti tineri filmati in timp ce se aflau sub influenta drogurilor

Moartea lui Razvan Ciobanu a scos la suprafata un subiect dramatic. Potrivit unor statistici ingrijoratoare, 1 din 5 copii a consumat cel putin o data droguri. Multi spun ca realitate e chiar mai.

Ce a fost descoperit acasa la Razvan Ciobanu, la o zi dupa inmormantare - FOTO

La o zi dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu, parintii sai au mers la apartamentul acestuia. in fata imobilului a aparut si o duba de transport pentru lucrurile creatorului de moda. Devastati de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )