Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii socante legate de hardurile detinute de Razvan Ciobanu. Ce fel de imagini pastra creatorul de moda

Antena3 Antena3,
Informatii socante legate de hardurile detinute de Razvan Ciobanu. Ce fel de imagini pastra creatorul de moda

Informatii socante legate de moartea lui Razvan Ciobanu. Se pare ca designerul detinea harduri pe care avea stocate imagini compromitatoare cu numeroase vedete din diferite domenii. Acestea ar fi ajuns. continuă pe Antena3

Noii informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora

Expertiza preliminara a masinii conduse de Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe ora, aceasta fiind viteza in momentul impactului. Istoricul inregistrat de computerul de bord arata ca bolidul condus de creatorul de moda a circulat si cu 250 de kilometri pe ora.

Noi informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora

Expertiza preliminara a masinii conduse de Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe ora, aceasta fiind viteza in momentul impactului. Istoricul inregistrat de computerul de bord arata ca bolidul condus de creatorul de moda a circulat si cu 250 de kilometri pe ora.

Noi detalii SOCANTE ies la iveala in cazul mortii lui Razvan Ciobanu: Ce contin hardurile gasite in casa acestuia

Dupa moartea tragica a lui Razvan Ciobanu, parintii lui au mers la el acasa pentru a lua niste hard-diskuri.

Detalii socante despre hardurile din casa lui Razvan Ciobanu. Ce contin de fapt

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a vorbit despre continutul hardurilor care se aflau in apartamentul creatorului de moda Razvan Ciobanu, in emisiunea sa Xtra Night Show. Se crede ca acestea.

DEZVALUIRI SOCANTE despre ceea ce s-a intamplat la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Toata lumea a vazut ce a facut preotul in timpul slujbei

Alin Galatescu a fost prezent la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Acesta a fost total dezamagit de comportamentul preotului care a oficiat slujba. E o stare trista, sunt foarte multi, l-au iubit foarte.

Declaratii socante facute de ultimul martor care l-a vazut in viata pe Razvan Ciobanu: Ma simt responsabil pentru moartea lui

Sorin Oprea, unul dintre prietenii lui Razvan Ciobanu, este poate ultimul martor care l-a vazut in viata pe designer inainte de tragicul accident. Barbatul a povestit ca s-a intalnit cu creatorul de moda.

Razvan Ciobanu detinea trei harduri cu informatii uluitoare. E incredibil despre ce era vorba

Imediat dupa ce s-a aflat de moartea lui Razvan Ciobanu, parintii lui au mers la acasa la el si au luat mai multe lucruri, printre care si niste harduri. Dan Capatos a discutat mai pe larg despre acest subiect i.

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat. Ce le-a spus anchetatorilor

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat in cadrul dosarului penal deschis dupa moartea creatorului de moda. Acesta le-a spus anchetatorilor ca designerul nu a fost cazat in Mamaia, ca nu stie ce a facut duminica si ca i-a dat cheile autoturismului pentru ca stia ca designerul nu consuma alcool. Noi informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora.

ULTIMELE IMAGINI cu Razvan Ciobanu in viata: Ce a facut designerul cu cateva ore inainte de accident(VIDEO)

In timp ce apropiatii isi luau ramas bun de la Razvan Ciobanu, au aparut informatii noi in ancheta. Conform unei prime expertize airbag-urile autoturismului condus de designer s-au deschis la 126 de kilometri.

Ce droguri consumase Razvan Ciobanu inainte de a pleca din Mamaia

Testele rapide ale autopsiei au aratat ca Razvan Ciobanu avea droguri in sange in momentul producerii accidentului fatal. Din primele informatii se pare ca designerul avea un coctail de cinci substante,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )