Libnet.ro
UNICEF

17:30

Detalii-soc in ancheta de la Caracal. Ce ar fi vorbit Gheorghe Dinca la telefon cu fostul politist de Frontiera, chiar la o zi dupa rapirea Luizei

Antena3 Antena3,
Detalii-soc in ancheta de la Caracal. Ce ar fi vorbit Gheorghe Dinca la telefon cu fostul politist de Frontiera, chiar la o zi dupa rapirea Luizei

Date din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul disparitiei Luizei Melencu arata ca Gheorghe Dinca a sunat doua persoane, a doua zi dupa disparita adolescentei: pe bunicul Luizei si un barbat misterios din. continuă pe Antena3

Descoperire uluitoare in cazul Caracal. Credeti ca Gheorghe Dinca spune adevarul?

UPDATE -Votul a fost oprit. La intrebarea Credeti ca Gheorghe Dinca spune adevarul? telespectatorii Antena 3 au raspuns: Razvan Dumitrescu a propus, vineri, la Subiectiv fata in.

Schimbare radicala in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca nu o mai recunoaste pe Luiza ca fiind una dintre victime

Gheorghe Dinca incearca sa dea peste cap ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, prezent la audieri, sustine ca acesta isi bate joc de procurori si incearca sa ii induca in eroare. Pe de alta.

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. I se arata fotografii cu Luiza si nu o recunoaste! Fata din descrierile lui e alta

Audierile in cazul de la Caracal continua. Mai multi procurori sunt cercetati disciplinar in acest caz, iar suspectul Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Gheorghe Dinca si-a schimbat complet.

Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Politiei Slatina: Luni si marti, procurorii vor face reconstituirea crimelor de la Caracal (VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost transferat din Arestul Politiei Capitalei la Politia Slatina. Decizia a fost luata pentru ca acesta sa participe, luni si marti, la reconstituirea crimelor din casa lui, care va fi facuta.

Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a parasit Arestul Central, fiind dus in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Tonel Pop: Gheorghe Dinca ia totul asupra lui, doar sa nu se atinga nimeni de familie

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, vineri seara, ca Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal, care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza, negociaza cu anchetatorii, luand totul asupra lui pentru ca nimeni sa nu se atinga de familia sa.

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Gheorghe Dinca va arata cum a folosit butoiul

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de.

Descoperire uluitoare in cazul Caracal. Credeti ca Gheorghe Dinca spune adevarul?

Razvan Dumitrescu a propus, vineri, la Subiectiv fata in fata, ca telespectatorii Antena 3 sa raspunda la urmatoarea intrebare: Credeti ca Gheorghe Dinca spune adevarul? Raspundeti.

Ce se va intampla daca Gheorghe Dinca nu vrea sa participe la reconstituire. Specialistul criminolog Dan Antonescu a dat toate detaliile despre proces

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Specialistul ctiminolog Dan Antonescu a dat toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )