Libnet.ro
UNICEF

08:32

Detaliul care i-a salvat viata lui Florin Busuioc

Antena3 Antena3,
Detaliul care i-a salvat viata lui Florin Busuioc

Florin Busuioc, in varsta de 56 de ani, a suferit un infarct in timpul unui spectacol, la Craiova, in seara zilei de marti, 6 noiembrie. Acesta a fost dus de urgenta la spital, unde a suferit o interventie. continuă pe Antena3

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, declaratie de ultima ora

Declaratie de ultima ora facuta de medicul care l-a operat pe Florin Busuioc. Sunt un om normal care n-a facut altceva decat sa-si faca meseria, a spus medicul Eugen Tiereanu. Am.

Scandalul care l-a imbolnavit pe Florin Busuioc. Chiar am o problema

Florin Busuioc 56 de ani) a suferit un stop cardiac in timpul unui spectacol sustinut la Craiova, marti seara 6 noiembrie). Desi actorul parea ca nu are nicio problema de sanatate, el aparand cu doar o zi.

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala va ateriza intr-o ora

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala va ateriza intr-o ora la Detasamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu.

UPDATE Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala a aterizat

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala a aterizat la Detasamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu.

Florin Busuioc, intre viata si moarte! Seful sectiei de cardiologie avea telefonul inchis

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, Paul Trasca, a declarat ca actorul a ajuns in stare foarte grava la spital, unde a mai suferit inca trei stopuri cardiace. Da, este adevarat ca seful sectiei.

Seful de la Cardiologie Craiova, care a lipsit in noaptea interventiei in cazul Florin Busuioc, se plange ca a fost haituit: Telefonul era descarcat

Seful sectiei Cardiologie de la Spitalul de Urgenta Craiova, Octavian Istratoaie, care avea telefonul inchis cand a fost sunat pentru aprobarea interventiei in cazul actorului Florin Busuioc, a declarat pentru ME.

ULTIMELE IMAGINI cu Florin Busuioc inainte sa faca INFARCT! Uite CUM ARATA indragitul prezentator TV

Au aparut primele imagini de la piesa de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc. Un spectator filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct. Prezentatorul Pro tv apare in imagini.

Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marti noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat ca starea vedetei ProTV este mult mai buna, dar Busu este in continuare sedat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )