Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Adevărul Adevărul,
Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marti noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat ca starea vedetei ProTV este mult mai buna, dar Busu este in continuare sedat. continuă pe Adevărul

Ce spunea Florin Busuioc despre programul sau incarcat: O sa am destule ore de somn cand totul se va savarsi

Florin Busuioc a facut infarct, marti seara, pe scena, in timpul unui spectacol in Craiova. La fata locului a fost chemata o ambulanta SMURD, iar acestuia i s-a acordat ingrijiri la fata locului. in cursul.

Ce este infarctul miocardic si care sunt simptomele. Florin Busuioc a suferit unul pe 6 noiembrie

Vestea ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic la finalul unui spectacol sustinut la Craiova a cutremurat inreaga tara. Actorul a fost transportat de urgenta la spitalul din oras pentru o interventie chirurgicala, apoi a fost transportat la Bucuresti.

Ce este infarctul miocardic de care a suferit Florin Busuioc

Infarctul de miocard de care a suferit Florin Busuioc este cauzat de trombi, respectiv cheaguri formate la nivel arterial, venos, care blocheaza circulatia fluxului sangvin si produc necroza ischemica a muschiului cardiac.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, declaratie de ultima ora

Declaratie de ultima ora facuta de medicul care l-a operat pe Florin Busuioc. Sunt un om normal care n-a facut altceva decat sa-si faca meseria, a spus medicul Eugen Tiereanu. Am.

Ce este infarctul miocardic, de care a suferit Florin Busuioc.Cauze si simptome

Infarctul miocardic este denumirea medicala a necrozei miocardice acute. De regula, este cauzat de trombi cheaguri formate la nivelul arterial, venos) care blocheaza circulatia fluxului sangvin si produc necroza.

Ministrul Sanatatii, precizari desprecazul lui Florin Busuioc:Medicul rezident despre care se spune ca a facut interventia doar a asistat la aceasta procedura

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Actorula fost operat si este in stare stabila, dupa ce a suferit un infarct miocardic la scurt timp dupa un sp.

Florin Busuioc, operat de urgenta. Medicul care i-a montat un stent este rezident in ultimul an

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri Operatia a durat 10 minute si a d.

Ministrul Sanatatii: Florin Busuioc, care a suferit un infarct, este internat la terapie intensiva, urmeaza 48 de ore critice / Controverse privind operatia n cazul actorului. Ce spune Pintea

Actorul Florin Busuioc, care marti seara a suferit un infarct si a fost operat la Spitalul Judetean din Craiova, este internat la Sectia de Terapie Intensiva si urmeaza 48 de ore critice, iar pentru moment va ramane internat la Craiova, nefiind oportun transferul acestuia la un spital din Bucuresti, a declarat miercuri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a vorbit si despre controversele privind interventia chirurgicala, in conditiile in care seful Clinicii de Cardiologie nu a raspuns la telefon si au fost adusi de acasa doi medici, dintre care unul rezident, care asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa fie facute angajari.

Medic, dupa ce Florin Busuioc a fost operat de un rezident: Zici ca traim la capatul lumii. E halucinant

Cazul actorului Florin Busuioc, operat de un rezident la starneste un nou scandal in mediul sanitar. Medicul Vasi Radulescu califica evenimentul ca fiind halucinant si declara ca acest fapt arata ca.

Medic, dupa ce Florin Busuioc a fost operat de un rezident: Zici ca traim la capatul lumii. E halucinant

Medicul Vasi Radulescu a criticat autoritatile in cazul lui Florin Busuioc. Actorul a fost operat dupa ce a facut un infarct in timpul unui spectacol, la Craiova. Busu a fost operat de doi tineri medici: Paul Trasca si Eugen Tieranu. Cel din urma este la finalul rezidentiatului si asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa se faca angajari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4619 seconds )