Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detaliul socant despre elevul de 15 ani din Satu Mare, care a cazut de pe balsutrada scolii

Antena3 Antena3,
Detaliul socant despre elevul de 15 ani din Satu Mare, care a cazut de pe balsutrada scolii

Elevul de 15 ani accidentat grav, vineri, dupa ce a cazut de pe o balustrada la Scoala Gimnaziala din Odoreu era cunoscut drept un consumator de etnobotanice si e posibil sa se fi aflat sub influenta acestora. continuă pe Antena3

Detaliul socant despre elevul de 15 ani din Satu Mare, care a cazut de pe balustrada scolii

Elevul de 15 ani accidentat grav, vineri, dupa ce a cazut de pe o balustrada la Scoala Gimnaziala din Odoreu era cunoscut drept un consumator de etnobotanice si e posibil sa se fi aflat sub influenta acestora.

FOTO Tanara de 15 ani disparuta de acasa de sase zile, surprinsa de camere in gara Teius impreuna cu doi barbati

O tanara in varsta de 15 ani din Deva, disparuta de la domiciliu in urma cu sase zile, a fost surprinsa de camerele video de supraveghere in gara Teius, impreuna cu doi barbati.

Lovitura dura pentru Pro TV. Anuntul facut de George Buhnici, dupa 15 ani

George Buhnici a facut de curand un anunt la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Ce schimbari vor avea parte la Pro TV? Jurnalistul a socat pe toata lumea cu proaspata decizie. George Buhnici, lovitura dura pentru Pro TV George Buhnici si-a anuntat sefii de la Pro TV faptul ca va urma sa paraseasca definitiv .

George Buhnici pleaca de la Pro TV dupa 15 ani: prima declaratie

George Buhnici incheie dupa 15 ani colaborarea cu postul Pro TV. Sambata, 26 octombrie, el va prezenta ultima editie a emisiunii iLikeIT, care va continua insa cu un alt prezentator.

Incident teribil la o scoala din Satu Mare. Un elev a cazut de la etajul doi, de pe balustrada institutiei. Baiatul a fost transferat de urgenta cu un elicopter SMURD la Cluj

Un elev in varsta de 15 ani s-a accidentat grav, vineri, dupa ce a cazut de pe balustrada, la Scola Gimnaziala din Odoreu, fiind necesara transportarea sa cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca. Po.

Politia cauta o tanara de 17 ani din Prahova, data disparuta de acasa

O tanara de 17 ani, din localitatea Gheorghita, judetul Prahova, este cautata de politisti dupa ce a.

Sfarsit cumplit pentru o femeie de 80 de ani din Cluj. A murit arsa intr-un incendiu de vegetatie uscata pe care l-a provocat

O femeie de 80 de ani din localitatea clujeana Samboieini a murit arsa, dupa ce a aprins vegetatia de pe un teren. Am fost sesizati cu privire la producerea unui incident in extravilanul localitatii.

Caz revoltator in Olt. Un barbat a inceput sa se autosatisfaca la volan in timp ce in masina cu el se afla o femeie cu 15 ani mai tanara

Un barbat este cercetat pentru agresiune sexuala, dupa ce o femeie din aceeasi localitate cu barbatul l-a acuzat ca s-a masturbat in fata ei, in masina, in timp ce o conducea spre Caracal.

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei din Deva care ar fi disparut saptamana trecuta. Unde a fost gasita copila de 15 ani

Adolescenta de 15 ani din Deva, care a plecat de bunavoie de acasa in urma cu o saptamana cu intentia de a-si vizita o prietena din Ploiesti, la care nu a mai ajuns, a fost gasita de politisti intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )