Libnet.ro
UNICEF

06:00

Va deveni TATA! Anuntul BOMBA a fost facut de Stefan Banica Jr: Da, e vorba de actorul Mihai Bendeac!

B1 B1,
Va deveni TATA! Anuntul BOMBA a fost facut de Stefan Banica Jr: Da, e vorba de actorul Mihai Bendeac!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii cu o marturisire socanta. Actorul a dezvaluit recent ca isi doreste din tot sufletul un copil. Daca initial Mihai Bendeac s-a dovedit a fi bona perfecta pentru. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anuntul a fost facut chiar de Comisia Europeana! Pana la ce data mai pot circula soferii romani!

Veste neasteptata pentru posesorii de masini pe motorina. in cativa ani, acestea ar putea sa nu mai fie vazute pe strazi. Anuntul a fost facut chiar de la varful Comisiei Europene, chiar de catre.

Apar noi date despre operatia Andreei Marin: Anuntul a fost facut chiar de Zana Surprizelor! Fanii stau ca pe jar...

Andreea Marin a fost supusa, luni, unei interventii chirurgicale la coloana. Ulterior, aceasta a vorbit despre cum se simte dupa operatia care a durat nu mai putin de doua ore. Sunt bine, voi fi si mai b.

Bomba mondena a explodat: Este vorba de casatoria secreta a celebrului Stefan Banica Jr.!

Stefan Banica Jr. a avut o viata amoroasa tumultuoasa, ceea ce l-a determinat pe Cristian Brancu sa faca o retrospectiva a momentelor fierbinti din viata cantaretului. Cunoscutul moderator de.

Are 16 ani si RUPE inimi la fel ca tatal sau: Cum arata FIUL lui Stefan Banica Jr. (FOTO)

La 16 ani, Radu Stefansi-a inceput cariera de actor, calcand pe urmele celebrului sau tata, Stefan Banica jr. I-a mostenit nu numai talentul actoricesc pe care il arata in piesa Toul in.

Cel mai intim amanunt din viata lui Stefan Banica Jr. a fost facut public: poza asta chiar spune totul!

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica, vrea sa ii calce pe urme tatalui sau. Aceasta a debutat, la varsta de 16 ani, pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti. Fiul artistului a primit un rol in piesa.

Fiul lui Stefan Banica a devenit actor la Teatrul de Comedie

Radu, fiul lui Stefan Banica si al fostei sale partenere, Camelia Constantinescu, a devenit, la varsta de 16 ani, actor la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Iata cum arata in prezent adolescentul! .

El este FIUL lui Stefan Banica! Ce mare a crescut! Asemanarea este IZBITOARE!

Tatal sau este unul dintre cei mai mari artisti ai Romaniei, iar el pare ca vrea sa ii calce pe urme. Radu Stefan Banica 16 ani) a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti, cu un rol in piesa.

Ea este iubita secreta a indragitului Stefan Banica Jr: Cum a inceput totul...

Stefan Banica Jr. a avut parte numai de relatii tumultoase, care s-au terminat, sau nu, cu o casnicie. Jurnalistul Cristi Brancu a analizat viata amoroasa a acestuia, intr-un vlog. Am stat si.

O noua TRAGEDIE in muzica populara romaneasca! ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: inainte de a muri...

Ionut Dolanescu a dezvaluit pentru prima data care au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau, regretatul Ion Dolanescu, le-a rostit inainte de moarte. Cantaretul iubit de milioane de romani a plecat.

RAMAS BUN, Viorel! E TRAGEDIA momentului: Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Din pacate, Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului edil al Capitalei Viorel Lis, a facut o marturisire socanta. Ea a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere. Vedeta a povestit, intr-o emisiune TV, ca a trecut printr-un moment.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )