Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dezastru pentru Simona Halep! Cum a fost eliminata de la turneul de la Praga

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru Simona Halep! Cum a fost eliminata de la turneul de la Praga

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10. continuă pe Antena3

Meci maraton pentru Simona Halep la revenirea in circuit

De sapte mingi de meci a avut nevoie Simona Halep pentru a castiga disputa cu Polona Hercog din Slovenia in primul tur la Praga.

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

WTA Praga: Simona Halep, eliminata dramatic din proba de dublu

Simona Halep a parasit turneul de la Praga in primul tur, este vorba de proba de dublu, dupa ce alaturi de Barbora Strycova a pierdut dramatic un meci in care a fost 10-8 in supertiebreakul decisiv in favoarea adversarelor.

Simona Halep, eliminata in proba de dublu la Praga

La o zi dupa meciul cu Polona Hercog din turul inaugural al probei de simplu, Simona Halep a revenit pe teren la Praga pentru un meci de dublu.

Ce a facut Simona Halep in prima zi a turneului de la Praga! Revenirea nu a fost usoara

Dupa ce a decis sa nu participe la turneul de la Palermo din cauza coronavirusului, Simona Halep si-a facut curaj pentru cel de la Praga, unde este favorita numarul 1 si principala vedeta a competitiei. Sportiva din Romania a anuntat ca va participa atat la simplu, cat si la dublu.

Simona Halep, dezvaluiri neasteptate. Ce i-a spus Darren Cahill in urma cu putin timp

Simona Halep se pregateste pentru revenirea in circuitul WTA dupa o pauza de sase luni din cauza pandemiei de coronavirus. Aflata la Praga, unde va juca in turneul de categorie International, romanca isi face planuri legate de acest sezon. Iar cea mai importanta intrebare este legata de participarea la US Open 2020. Halep s-a inscris .

SIMONA HALEP: voi decide dupa Praga daca voi merge la US Open

Jucatoarea Simona Halep, care se afla in Cehia pentru turneul de la Praga, a declarat pentru Reuters ca va hotari dupa aceasta conpetitie daca va participa la US Open.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la dublu. Meci tare pentru romanca

Simona Halep revine in circuitul WTA saptamana viitoare, la turneul WTA International de la Praga. Dupa o pauza de sase luni, provocata de pandemia de coronavirus, romanca vrea sa stea pe teren cat mai mult. Tocmai din acest motiv a ales sa se inscrie si in proba de dublu a turneului din Cehia. Va face .

Conditii de participare la US Open. Simona Halep trebuie sa isi asume moartea

In cadrul unei conferinte de presa pentru a confirma ca turneul US Open se va disputa in New York in aceasta vara, Serena Williams a aparut pentru a spune ca de-abia asteapta sa ia parte la acest turneu, chiar si cu noile conditii drastice impuse de organizatori. Conditii drastice pentru participarea la US Open-ul de .

Simona Halep, incerta pentru participarea la US Open: Nu vreau sa ma stresez

Jucatoarea Simona Halep a vorbit inca o data despre conditiile pe care le vrea indeplinite pentru a merge sa joace la US Open, turneul de Mare Slem programat la finalul acestei luni in New York.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )