Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep, eliminata in proba de dublu la Praga

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, eliminata in proba de dublu la Praga

La o zi dupa meciul cu Polona Hercog din turul inaugural al probei de simplu, Simona Halep a revenit pe teren la Praga pentru un meci de dublu. continuă pe Online Sport

WTA Praga: Simona Halep, eliminata dramatic din proba de dublu

Simona Halep a parasit turneul de la Praga in primul tur, este vorba de proba de dublu, dupa ce alaturi de Barbora Strycova a pierdut dramatic un meci in care a fost 10-8 in supertiebreakul decisiv in favoarea adversarelor.

Simona Halep, replica amuzanta la Praga: Eu sunt deja batrana

Simona Halep joaca astazi primul meci in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Romanca s-a inscris si in proba de dublu a turneului de categorie International de la Praga. Va juca alaturi de Barbora Strycova, iar cele doua le infrunta pe rusoaicele Kudermetova si Pavlyuchenkova. Ploaia a intrerupt .

Simona Halep si Barbora Strycova, eliminate din proba de dublu la Praga! Desi au avut 7-2 in supertiebreak

UPDATE, ora 15:55 Simona Halep si Barbora Strycova au pierdut in primul tur al probei de dublu, scor 3-6, 6-3, 10-8. Halep si Strycova au avut 7-2 in supertiebreak, dar nu au mai facut decat unul din urmatoarele 9 puncte. Simona va juca joi in proba de simplu, iar ora nu a fost anuntata.

Simona Halep, criza de nervi la WTA Praga. Gestul neasteptat facut pe teren

Simona Halep a avut un meci de cosmar in turul 1 al probei de dublu. Romanca si partenera sa, Barbora Strycova, au fost invinse de rusoaicele Pavlyuchenkova si Kudermetova, scor 3-6, 6-3, 8-10. Asta desi au condus cu 7-2 in supertiebreak. Asa cum era de asteptat daca tinem cont de evolutia scorului, Simona Halep a .

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. S-a stabilit ora de start

UPDATE, ora 18:07 Partida dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova, din turul 2 de la Praga, se va juca joi, dupa ora 15:00. Doua partide sunt programate, incepand cu ora 12:00, inaintea celei pe care o disputa Simona. Eugenie Bouchard si Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech Arantxa Rus. Simona Halep s-a calificat .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

Dezastru pentru Simona Halep! Cum a fost eliminata de la turneul de la Praga

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )