Libnet.ro
UNICEF

06:46

DEZBATERE PUBLICA Sunteti de acord ca Primaria Capitalei sa finanteze din bani publici activitatea CSM Bucuresti si sa plateasca pentru cea mai buna jucatoare de handbal din lume peste 100.000 de lei lunar?

Hotnews Hotnews,
 DEZBATERE PUBLICA Sunteti de acord ca Primaria Capitalei sa finanteze din bani publici activitatea CSM Bucuresti si sa plateasca pentru cea mai buna jucatoare de handbal din lume peste 100.000 de lei lunar?

Primaria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal plateste jucatoarei de handbal, Cristina Neagu 101. 649 lei brut, scrie tolo. ro. In 2017, din bugetul Primariei Capitalei, CSM Bucuresti a primit circa 66 milioane lei. Salariul urias al Cristinei Neagu reaprinde o dezbatere majora in Romania, valida insa si in alte tari europene: este moral ca bugetele publice primarii, consilii judetene, companii de stat) sa fie cheltuite pentru sportivi profesionisti?. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei va plati prea mult pentru autobuzele turcesti. De ce Malta a cumparat acelasi autobuz mai ieftin?

Primaria Capitalei va plati in jur de 300. 000 de euro pentru un autobuz turcesc Otokar , in timp ce un autobuz Mercedes-Benz cumparat de Cluj costa 220. 000 de euro, iar acelasi autobuz turcesc cumparat de Malta costa cu 40% mai putin decat cel al.

Primaria Capitalei a decis castigatorul licitatiei de autobuze pentru RATB

Primaria Capitalei a anuntat castigatorul licitatiei pentru furnizarea celor 400 de autobuze noi catre RATB, fiind vorba despre Asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive. Gabriela Firea a anuntat ca valoarea contractului este de circa 100 milioane.

SONDAJ Sunteti de acord cu protestele profesorilor?

Sindicalistii din invatamant au anuntat ca picheteaza, miercuri si joi, sediul Ministerului Muncii. Ei cer modificari la legea salarizarii bugetarilor, despre care spun ca a creat discriminari inclusiv in randul angajatilor din invatamant, cat si schimbarea unei OUG care afecteaza veniturile angajatilor din invatamant aflati in concediu medical. Sondaj HotNews. ro: Sunteti de acord cu protestele profesorilor?.

FOTO De ce producatorul roman de autobuze BMC Truck Bus nu a putut participa la licitatia organizata de Primaria capitalei pentru achizitionarea a 400 de autobuze

Una dintre controversele ultimelor zile este neparticiparea nici unei firme romanesti la licitatia pentru cele 400 de autobuze din Bucuresti. Producatorul roman de autobuze BMC Truck Bus, detinut de trei cetateni turci, nu a putut participa la licitatie deoarece primaria dorea sa cumpere 320 de autobuze de 12 metri, 50 de autobuze de 10 metri si 30 de autobuze articulate de 18 metri, in timp ce firma producea doar autobuze de 12 metri.

PRIMARIA CAPITALEI: Peste 231 milioane de euro, destinati INVESTITIILOR care vor diminua traficul

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) anunta ca Bugetul pe anul 2018 reflecta prioritatile institutiei, si anume dezvoltarea infrastructurii din domeniul sanatatii si a sigurantei rutiere. in.

Care e cel mai bine platit sportiv din Romania. Primaria Capitalei ii plateste lunar o avere Cristinei Neagu

Primaria municipiului Bucuresti a investit enorm in echipa de handbal, acolo unde salariile le depasesc chiar si pe cele din fotbal.

O firma din Turcia va furniza cele 400 de autobuze noi pentru Bucuresti. Firma face parte dintr-un holding care detine si Arctic Gaesti

Primaria Capitalei a anuntat castigatorul licitatiei pentru furnizarea celor 400 de autobuze noi: Asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive, a anuntat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Valoarea contractului este de circa 100 milioane euro.

Subiectele zilei:Cum putem face cat mai mult rau Romaniei;O mica observatie despre cele 400 de autobuze turcesti cumparate de Primaria Capitalei: de data asta chiar ne trebuia tichie de margaritar;Singura femeie excomunicata din Romania mi-a aratat cat d

Sa ne traiti, doamna noastra!. Peste 500 de primari din toata tara s-au imbulzit sa-si faca poze cu Viorica Dancila. Orice persoana pe care partidul o transforma peste noapte dintr-un anonim in sef de guvern este acceptata cu entuziasm de aparatul din teritoriu. PSD pedepseste clasa de mijloc. Va urma cota unica. Hai sa-l urmarim pe Tariceanu. Clasa de mijloc trebuie jupuita. Astia oricum nu voteaza cu PSD, tind sa fie urbani, educati, cu salarizare peste medie. PSD stie ca astia nu vor vota niciodata cu ei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )