Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care e cel mai bine platit sportiv din Romania. Primaria Capitalei ii plateste lunar o avere Cristinei Neagu

Adevărul Adevărul,
Care e cel mai bine platit sportiv din Romania. Primaria Capitalei ii plateste lunar o avere Cristinei Neagu

Primaria municipiului Bucuresti a investit enorm in echipa de handbal, acolo unde salariile le depasesc chiar si pe cele din fotbal. continuă pe Adevărul

Cristina Neagu: Al doilea cel mai bine platit sportiv din Romania

Cristina Neagu 29 de ani) primeste 22. 000 de euro in fiecare luna de la CSM Bucuresti. Interul stan.

Cel mai in varsta chirurg din lume are 90 de ani si nu se gandeste la pensionare

Alla Ilinichna Levushkina lucreaza de 68 de ani cu bisturiul si este cel mai longeviv chirurg din Ru.

Eugen Tomac ii solicita lui Liviu Dragnea urgentarea trimiterii in Camera Deputatilor a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, trecut de Senat: Proiectul da mai multa forta democratiei din Romania

Deputatul PMP, Eugen Tomac, solicita, presedintelui Camerei Deputatilor PSD, Liviu Dragnea, printr-o scrisoare deschisa postata peFacebook, urgentarea trimiterii spre dezbatere in plen si supunerea la vot in Camera Deputatilor a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, adoptat de Senat in 2016. Acesta le mai cere reprezentantilor puterii sa nu fie lacomi si sa voteze proiectul de lege al PMP, pentru a da mai multa forta democratiei din Romania.

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

La ce varsta ai parte de cel mai bun amor. Esti de acord?

Un nou studiu indica faptul ca femeile au parte de cel mai bun amor la varsta de 26 de ani si nu 30, asa cum se credea pana acum. in acelasi timp, barbatii se simt cel mai bine in asternut la 32 de ani.

Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

Ministrul Apararii Mihai Fifor a declarat ca Romania, este in acest moment actorul NATO cel mai imp.

Profit urias pentru unul dintre cele mai moderne aquapark-uri din Romania

Incasari de peste trei milioane de euro pentru unul dintre cele mai atragatoare aquapark-uri din Romania. Statisticile arata ca peste 300. 000 de persoane i-au trecut pragul, profitul fiind de aproximativ un milion de euro.

Mihai Covaliu: Vom crea un program special pentru ca la JO din 2022 sa ne prezentam mult mai bine decat am facut-o acum

Presedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat ca pentru urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice de iarna va fi creat un program special, astfel incat Romania sa se prezinte mult mai bine decat la Pyeongchang.

Porsche Romania, cel mai mare importator auto, vrea sa vanda 50.000 masini/an pana in 2025

Porsche Romania, cel mai mare importator auto local, a vandut 455. 055 de autoturisme in cei 20 de ani de activitate si are in plan sa ajunga la vanzari anuale de 50. 000 unitati/an pana in 2025, de la 31. 500 unitati in prezent. O alta tinta de vanzari.

AmCham Romania: Investitiile publice au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

AmCham Romania: Potrivit Comisiei Europene, Romania va inregistra, in 2018, cel mai ridicat nivel al deficitului public structural din UE .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )