Libnet.ro
UNICEF

07:45

Primaria Capitalei va plati prea mult pentru autobuzele turcesti. De ce Malta a cumparat acelasi autobuz mai ieftin?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei va plati prea mult pentru autobuzele turcesti. De ce Malta a cumparat acelasi autobuz mai ieftin?

Primaria Capitalei va plati in jur de 300. 000 de euro pentru un autobuz turcesc Otokar , in timp ce un autobuz Mercedes-Benz cumparat de Cluj costa 220. 000 de euro, iar acelasi autobuz turcesc cumparat de Malta costa cu 40% mai putin decat cel al. continuă pe Wall-Street Ro

O firma din Turcia va furniza cele 400 de autobuze noi pentru Bucuresti. Firma face parte dintr-un holding care detine si Arctic Gaesti

Primaria Capitalei a anuntat castigatorul licitatiei pentru furnizarea celor 400 de autobuze noi: Asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive, a anuntat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Valoarea contractului este de circa 100 milioane euro.

Primaria Capitalei a decis castigatorul licitatiei de autobuze pentru RATB

Primaria Capitalei a anuntat castigatorul licitatiei pentru furnizarea celor 400 de autobuze noi catre RATB, fiind vorba despre Asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive. Gabriela Firea a anuntat ca valoarea contractului este de circa 100 milioane.

PRIMARIA CAPITALEI: Peste 231 milioane de euro, destinati INVESTITIILOR care vor diminua traficul

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) anunta ca Bugetul pe anul 2018 reflecta prioritatile institutiei, si anume dezvoltarea infrastructurii din domeniul sanatatii si a sigurantei rutiere. in.

Anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea despre traficul din Bucuresti

Gabriela Firea a sustinut o conferinta de presa in care a dezbatut noile proiecte care se vor demara in Capitala. Vom avea un transport comun de calitate, la standarde europene. Este primul pas pentru.

Alex Milcev, EY: Tranzactionarea cripto-monedelor - o piata mult prea mare pentru a ramane in afara legislatiei fiscale

Bitcoin, cripto-monede. Pentru unii un hobby, pentru multi inca o idee abstracta, iar pentru altii o solutie rapida de a castiga bani. Insa, pentru cei ce au vazut dincolo de o simpla aplicatie pe telefon, este deja de cativa ani un subiect de interes, un concept aflat intr-o continua expansiune. Ceea ce inca nu se discuta in forum deschis este modalitatea de impozitare. Multi utilizatori prefera o abordare simplista: nu este o moneda reglementata, prin urmare nu vorbim de un venit recunoscut de autoritatile fiscale, prin urmare nu am de ce sa platesc taxe.

Alex Milcev, EY: Tranzactionarea criptomonedelor - o piata mult prea mare pentru a ramane in afara legislatiei fiscale

Criptomonedele nu mai sunt o enigma pentru multi dintre romani, o parte dintre acestia inregistrand castiguri de pe urma fluctuatiilor semnificative. Lipsa metodelor de impozitare a acestor castiguri nasc o serie de polemici in randul autoritatilor la.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )