Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Playtech Playtech,
Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea . continuă pe Playtech

Marian Godin, despre cazul din Caracal. Unii mi-au spus ca le e scarba de mine

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. in urma mesajelor pe care primit din partea oamenilor, Marian Godina a tinut sa faca anumite precizari. Primesc, de .

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

DIICOT, informatii-cheie despre cazul din Caracal: E haos! Ce s-a descoperit in curtea groazei. Sunt camioane intregi!

Procurorul-sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat ca in cazul de la Caracal se asteapta rezultatul unor analize stiintifice. Aceasta se afla duminica la casa suspectului din Caracal, unde au fost r.

C.T. Popescu, despre crima din Caracal: Asta e comun intre criminal si domnii politisti

Cristian Tudor Popescu a intervenit din nou in cazul crimei din Caracal, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o si a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Jurnalistul a spus ca politistii si procurorii care s-au ocupat de caz in primele zile au ceva in comun cu criminalul: atitudinea nepasatoare si incercarea de a induce .

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Girl up, o organizatie formata din 38 de adolescente, despre cazul din Caracal: Aceasta tara nu a fost niciodata dispusa sa ne asculte

Girl up, o organizatie formata din 38 de fete cu varste intre 15 si 18 ani, din aproape 10 licee diferite din Bucuresti si inca 4 din alte orase ale tarii, au postat pe Facebook pledoaria lor despre cazul din Caracal si despre modul in care politistii, dar si societatea, in ansamblul ei tratateaza violenta asupra fetelor.

Procurorii CSM despre cazul din Caracal: Cei vinovati vor raspunde

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) isi exprima dezacordul fata de politizarea evenimentelor din Caracal si fata de incercarile mediatice de influentare a opiniei publice, sustinand ca vinovatii vor raspunde in fata legii, insa adevarul juridic si responsabilitatile trebuie dovedite si stabilite in baza probelor si in niciun caz sub imperiul emotiei publice sau presiunii mediatice.

Fost ofiter de politie, despre cazul din Caracal: Ce ar fi trebuit sa-i spuna Alexandrei politistul de la 112

Un fost ofiter de politie, Mihai Untaru, a atras atentia ca Alexandra, copilul de 15 ani din Caracal care a sunat la 112, avea nevoie de ajutor imediat si nu trebuia sa fie supusa unui interogatoriu. in acest caz fiind vorba de o rapire, STS avea obligatia sa faca o localizare imediata si sa prelucreze datele, nu sa astepte interventia sau solicitarea politei post-apel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )