Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dezvaluirile facute de vecinul lui Gheorghe Dinca. Ce cadou primise recent de la criminal

Adevărul Adevărul,
Dezvaluirile facute de vecinul lui Gheorghe Dinca. Ce cadou primise recent de la criminal

Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dinca a ajuns, joi, in fata anchetatorilor, iar la iesire a facut o serie de declaratii despre casa groazei. Vecinul a confirmat faptul ca in seara de miercuri 24 iulie fusese sunat de 3 ori de Gheorghe Dinca insa nu i-a raspuns pentru ca am zis ca ma cheama la un sprit. continuă pe Adevărul

Vecinul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri despre relatia cu inculpatul: Ma suna cand avea treaba cu mine

Prietenul lui Gheorghe Dinca a spus ca a fost sunat de inculpat in seara de 24 iulie, doar ca nu i-a raspuns. Am avut trei apeluri atunci. Ma suna cand avea treaba cu mine. E adevarat ca pe 10.

Prietenul lui Gheorghe Dinca, audiat de politistii din Caracal

Vecinul caruia Gheorghe Dinca i-a cumparat un telefon este audiat in cursul zilei de joi la sediul Politiei din Caracal. Potrivit anchetei in curs de desfasurare, Gheorghe Dinca ar fi apelat si de pe acel.

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca. Dezvaluirile soc facute de avocatul familiei Luizei

Avocatul familiei Luizei face o noua dezvaluire soc. La perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca ar fi fost gasite un aparat foto si un laptop. Deocamdata sunt analizate doar telefoanele care au fost.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Curtea lui Gheorghe Dinca, un adevarat CIMITIR. Anchetatorii au gasit noi OASE

Noi detalii in cazul crimelor de la Caracal. Anchetatorii scotocesc de cateva zile curtea si casa lui Gheorghe Dinca si, zi de zi, sunt descoperite noi indicii care indica crimele facute de acesta.

Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in luna aprilie. Ce spune despre comportamentul criminalului

Cazul de la Caracal se afunda pe zi ce trece. Cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca au continuat si miercuri si vor avansa si astazi. intre timp, si sotia criminalului a dezvaluit cateva detalii despre comportamentul acestuia. Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in aprilie Gheorghe Dinca a marturisit ca a ucis doua .

Ce au gasit anchetatorii pe stickurile lui Gheorghe Dinca. Asta explica tot comportamentul sau

Descoperiri halucinante in cazul Caracal! Anchetatorii au decoperit ce avea Gheorghe Dinca pe cateva stickuri. Primele perchezitii ale device-urilor detinute de criminalul de la Caracal au scos la iveala tot. Ce s-a gasit pe stickurile detinute de Gheorghe Dinca? Anchetatorii au descoperit lucruri de-a dreptul socante in device-urile lui Gheorghe Dinca. Pe acestea se aflau .

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe .

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Raspunsul sfidator al lui Gheorghe Dinca la intrebarea: Le-ai ucis pe Alexandra si Luiza?

Bogdan Alexandru, cel care i-a fost alaturi lui Gheorghe Dinca, a dezvaluit ce raspuns sfidator a avut inculpatul cand a fost intrebat daca le-a ucis pe Alexandra si Luiza. Ultimele informatii: ancheta este in curs, oamenii legii cauta si astazi probe in locuinta suspectului, caci mai au doar trei zile la dispozitie, iar cazul ramane .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )