Libnet.ro
UNICEF

06:15

Prietenul lui Gheorghe Dinca, audiat de politistii din Caracal

Antena3 Antena3,
Prietenul lui Gheorghe Dinca, audiat de politistii din Caracal

Vecinul caruia Gheorghe Dinca i-a cumparat un telefon este audiat in cursul zilei de joi la sediul Politiei din Caracal. Potrivit anchetei in curs de desfasurare, Gheorghe Dinca ar fi apelat si de pe acel. continuă pe Antena3

Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la politia din Caracal. Criminalul, fata in fata cu parintii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca se afla joi la sediul politiei din Caracal. Este momentul in care criminalul a fost dus la audieri pentru a face marturisiri. O noua descoperire rastoarna cursul anchetei de la Caracal.

Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la politia din Caracal

Gheorghe Dinca se afla joi la sediul politiei din Caracal. Este momentul in care criminalul a fost dus la audieri pentru a face marturisiri. O noua descoperire rastoarna cursul anchetei de la Caracal.

Prietenul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a fost audiat: M-a sunat de 3 ori, miercuri seara! Am crezut ca ma cheama la un sprit...

Prietenul lui Gheorghe Dinca a fost audiat, joi, de procurori. Barbatul a povestit ca Dinca l-a apelat inainte de a o ucide pe Alexandra Macesanu, miercuri seara, dar ca nici nu se pune problema ca acesta.

EXCLUSIV. Daniela Dinca, fiica criminalului din Caracal: Nu am nimic de ascuns. Tatal meu nu a fost violent

Daniela Dinca, fiica monstrului din Caracal, a facut declaratii pentru Antena 3 cu privire la tatal si la crima pe care a savarsit-o. Aceasta a spus ca nu a reusit sa vorbeasca cu el si ca nu.

Mai multe persoane, amendate pentru ca i-au injurat pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru tulburarea ordinii publice sau pentru ca ar fi adus injurii oamenilor legii, transmite Mediafax.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi detalii din ancheta: A inceput sa aiba un regret. Am ajuns la concluzia ca spune adevarul

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca acesta a oferit adevarul si ca a fost cooperant dand indicii anchetatorilor, subliniind ca prin aceste lucruri Gheorghe Dinca a inceput.

Protestatarii din fata casei lui Gheorghe Dinca, amendati pentru ca i-au jignit pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, au fost amendate pentru tulburarea ordinii publice. in acest context, politistii si jandarmii s-au.

Digi 24: CTP, despre cazul de la Galati: Procedeaza exact ca politistii din Caracal, exact ca omoratorul din Caracal

CTP: Pentru cine sa fiu tras la raspundere, pentru prapadita asta, care de fapt e o curva de 14 ani?! Asta ne spune individul. Si stiti de ce o face? Pentru ca fata asta e orfana.

Prietenul lui Gheorghe Dinca, detalii din viata criminalului din Caracal. Cum era poreclit acesta de catre vecini

Prietenul lui Gheorghe Dinca, care locuieste la doar cateva case de inculpat, a dat detalii in exclusivitate pentru Antena 3 despre tragedia din Caracal. Acesta a fost audiat astazi de procurori. Au.

Sotia lui Dinca a locuit in casa groazei din Caracal dupa uciderea Luizei. Dezvaluirile vecinului suspectului

Vecinul suspectului Gheorghe Dinca, audiat joi, 8 august, la Caracal, a confirmat cele spuse intr-un interviu de primul avocat al presupusului criminal, anume ca sotia acestuia a locuit o vreme la Caracal, cel mai probabil dupa uciderea Luizei Melencu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )