Libnet.ro
UNICEF

09:15

Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa

Antena3 Antena3,
Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa

Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa! Frumoasa actrita s-a casatorit cu Alin Boroi. Vezi imaginile. continuă pe Antena3

BOMBA in showbiz! Diana Dumitrescu s-a casatorit in SECRET. Ce rochie de mireasa a purtat (FOTO)

Actrita Diana Dumitrescu s-a casatorit in mare secret. Vedeta a aratat superb la ceremonie. Zi importanta in viata actritei Diana Dumitrescu. Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei, Alin Boroi.

Diana Dumitrescu s-a casatorit in secret. Cum arata actrita in rochie de mireasa FOTO

Diana Dumitrescu, in varsta de 34 de ani, s-a casatorit cu partenerul ei, Alin Boroi. Vestea a fost data chiar de actrita, care a postat o fotografie pe contul ei de Instagram.

Andreea Marin, din nou mama: Dumnezeu vrea...

Andreea Marin este gata sa devina mama din nou si nu exclude aceasta varianta deloc. Invitata in platoul emisiunii Agentia VIP, Andreea Marin a povestit despre frumoasa vacanta in care a fost, recent,.

Se marita din nou Andreea Marin?

Andreea Marin a petrecut o vacanta in nordul Africii, alaturi de iubitul ei, consul al Romaniei in Libia, dar si de membrii familiei sale. Iata ce povesteste si ce spune despre o posibila casatorie cu partenerul ei.

Caru' cu vedete: Oana Pellea revine dupa zece ani ntr-un serial; Prima imagine cu Antonia dupace s-a spus caar fi din nou nsarcinata; Kendall Jenner, cu sfrcurile la vedere n Paris! S-a vazut tot prin rochia transparenta

Cum isi mentine silueta Alina Eremia dupa ce a reusit sa slabeasca peste 10 kilograme. Alina Eremia are un stil de viata destul de. Cristi Borcea devine din nou tata! S-a casatorit astazi cu Valentina Pelinel. Valentina Pelinel, 37 de ani, este insarcinata cu gemeni.

Cancerul a lovit din nou! A murit Robert!

Robert Cadar, inginerul de 39 de ani care a devenit cunoscut in Romania in calitate de blogger, ciclist, fotograf si alergator montan, a murit in urma cu scurt timp, a anuntat sotia acestuia. Citeste mai mult pe.

Romania s-a CUTREMURAT din nou! Zonele in care seismul a LOVIT in plin

Un nou cutremur s-a produs in noaptea de joi spre vineri in judetul Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 3 pe scara Richter si s-a produs la ora 00:12, la o adancime de 120 de kilometri, potrivit Institutului.

Din pacate, e vorba de o veste trista: Andreea Marin, din nou in lacrimi...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

Reactia Ungariei la decizia Parlamentul European. Viktor Orban iese din nou la atac

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca guvernul sau va decide luni asupra masurilor juridice de contestare a raportului adoptat de Parlamentul European impotriva Budapestei din cauza incalcarii.

Colonelul care a dirijat actiunea jandarmilor este audiat din nou. Ce spune despre o posibila punere sub acuzare

Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, cel care a coordonat actiunea jandarmilor din data de 10 august, a venit, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari in dosarul violentelor. Si alti angajati ai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )