Libnet.ro
UNICEF

19:00

Diana Sosoaca sfideaza autoritatile si instiga romanii la proteste violente: Poporul roman trebuie sa iasa in strada!

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca sfideaza autoritatile si instiga romanii la proteste violente: Poporul roman trebuie sa iasa in strada!

Diana Sosoaca nu isi gaseste linistea pana cand nu va crea un adevarat razboi intre popor si autoritati. in urma incendiului de la Matei Bals, senatoarea AUR promite ca va face dreptate, cerandu-le cetatinilor sa iasa in strada pentru a lupta impotriva tradatorilor. Proteste impotriva lui Raed Arafat si a reprezentantilor din Sanatate Vineri dimineata, . continuă pe Playtech

Nou protest la Ministerul Sanatatii, unde se afla si senatoarea AUR Diana Sosoaca Presedintele Asociatiei Colectiv spune ca va protesta la MAI: Arafat e cel care se ocupa de toate

Zeci de persoane s-au adunat in fata Ministerului Sanatatii, unde se afla si senatoarea Diana Sosoaca, in a doua zi de proteste, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals, potrivit Agerpres. Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a anuntat anterior ca va protesta si el la MAI impotriva crimelor din sanatate, dar nu manat de interese politice, pentru ca i se pare absurd sa ii ceri demisia lui Vlad Voiculescu acum.

Diana Sosoaca s-a dus la Spitalul Matei Bals sa ceara explicatii pentru incendiu si cheama romanii in strada: Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a facut scandal, vineri, in fata Institutului Matei Bals si a cerut explicatii pentru incendiu. Mai mult, a vrut sa intre in spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru. Aceasta i-a chemat pe Parlamentari la fata locului iar romanilor le transmite sa iasa in strada sa protesteze.

Diana Sosoaca, la un pas de moarte. Ce s-a intamplat in spital: Le-am zis doctorilor sa faca orice

Diana Sosoaca a vorbit despre cele mai grele momente din viata sa. Senatoarea a trecut printr-o adevarata drama, care a marcat-o pe viata. Ce i s-a intamplat si cum e reusit sa depaseasca momentele dificile? Prin ce drama a trecut Diana Sosoaca Senatorul AUR Diana Sosoaca, in varsta de 45 de ani, a povestit intr-un .

Diana Sosoaca, scandal monstru la Sf. Pantelimon. Ce a putut sa faca in interiorul spitalulului este uluitor

Diana Sosoaca, senator AUR, spectacol cu retetitie in fata Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti, in urma incidentului petrecut seara trecuta cand mai multi pacienti au fost evacuati din unitatea medicala din cauza fumului degajat de un neon spart. Avocata a facut scandal si la poarta Spitalului Matei Bals. Scandal la Sfantul Pantelimon. Diana Sosoaca a .

Diana Sosoaca, scandal de zile mari la Matei Bals. Ce a facut cum a ajuns acolo

Diana Sosoaca a cerut sa i se permita accesul in spitalul Matei Bals din Capitala, spunand ca vrea sa afle niste informatii. in plus, avocata a chemat toti parmalentarii la acel spital, unde a izbucnit incendiul. Diana Sosoaca, scandal de zile mari la Matei Bals Avem spitale care s-au transformat in crematorii. De ce n-au .

Adrian Nastase o desfiinteaza pe Diana Sosoaca. Ce l-a uluit pe fostul premier: Va face asta

Adrian Nastase l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un articol postat pe blogul sau. Fostul premier a aratat ca parlamentul in actuala configuratie s-ar putea sa nu fie cel pe care si l-a dorit seful statului. Adrian Nastase, mesaj pe blog Fostul prim ministru, Adrian Nastase sustine ca Iohannis si-ar dori sa aiba parlamentul sau, .

Diana Sosoaca (AUR), la Spitalul Matei Bals: E obligatoriu sa existe cel putin o demisie si cea principala e a lui Raed Arafat, care e mai ocupat sa saboteze poporul roman decat sa isi faca treaba (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a solicitat oficial, vineri, inlaturarea din functie a secretarului de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in urma incendiului izbucnit astazi.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat Spitalele au ajuns crematori!

Senatoarea AUR Diana Iovanovici-Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat dupa incendiul de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )