Libnet.ro
UNICEF

22:15

DIETA. Cea mai eficienta bautura pentru slabit. Combina ghimbir si lamaie si observa efectele

Antena3 Antena3,
DIETA. Cea mai eficienta bautura pentru slabit. Combina ghimbir si lamaie si observa efectele

Aceasta este considerata a fi una dintre cele mai puternice bauturi pentru slabit. In combinatie, cele doua ingrediente previn acumularile de grasime in corp si indeparteaza toxinele. Este r. continuă pe Antena3

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Igor Botan: Cea mai naturala coalitie in Parlament este cea formata din PDM si PSRM

Directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, considera ca cea mai naturala coalitie in urmatorul Parlament este cea formata de Partidul Socialistilor cu Partidul Democrat. Potrivit lui, acest lucru nu s-a facut inca public pentru ca socialistii sunt oameni experimentati si inteleg ca puterea reala ramane in mainile democratilor, transmite IPN.

Biografia lui Michelle Obama devine cea mai vanduta din toate timpurile?

Biografia lui Michelle Obama, fosta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, a fost lansata pentru prima oara in 2018 si a devenit rapid cea mai bine vanduta carte a anului. Este acum oare pe cale sa devina cea mai vanduta din toate timpurile? .

MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Coordonatorul campaniei electorale a Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacsu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Vaslui, ca partidul sau are cea mai buna lista de candidati pentru scrutinul din 26 mai.

IOAN MANG: Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat astazi, ca ar astepta de la presedintele Romaniei sa-si ceara scuze pentru afirmatiile de neincredere la adresa actualului Guvern de a conduce Consiliul Europei si o recunoastere a faptului ca Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie de pana acum.

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Autobiografia fostei prime-doamne a SUA Michelle Obama, aproape sa devina cea mai succes carte de memorii din istorie

Michelle Obama este aproape de un succes istoric. Volumul sau, Becoming Povestea mea, titlul ales pentru versiunea in limba romana), s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare in toata lumea. Datele au fost prezentate de editura Penguin Random House PRH) si au fost citate de Financial Times. Cartea de memorii a fostei prime-doamne a [] .

ZIUA PACALELILOR. Traditii si obiceiuri din toata lumea de 1 aprilie. De cand dateaza cea mai veche farsa

Cea mai veche referire la Ziua Pacalelilor dateaza din 1539, obiceiul, inca apreciat si marcat anual, fiind un prilej ca oamenii sa le faca surprize mai placute sau mai putin placute.

Povestea unui tanar care a revenit la Romanii au talent si a starnit sentimente diverse: Vreau sahranesc cea mai profunda emotie din fiecare om VIDEO

Tanarul care vrea ca muzica lui sa hraneasca cea mai profunda emotie din interiorul fiecarui om si sa-l motiveze spre indeplinirea visurilor. A cantat compozitie proprie la pian la Romanii au talent.

Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Actiunile companiei de servicii de transport Lyft, principalul concurent al Uber, au fost stabilite, vineri, la 72 de dolari, pe fondul unei cereri puternice, compania fiind, astfel, evaluata la 24,3 miliade de dolari, la 32,5 milioane de actiuni. Astfel, Lyft devine cea mai mare companie listata din ultimii cinci ani, de la listarea retailerului chinez Alibaba in 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )