Libnet.ro
UNICEF

22:45

Digi 24: CTP: Presedintele Iohannis bate cuiul in scandura pe care i-a intins-o cu gratie doamna Dancila

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: CTP: Presedintele Iohannis bate cuiul in scandura pe care i-a intins-o cu gratie doamna Dancila

Gazetarul Cristian Tudor Popescu considera ca premierul Viorica Dancila i-a oferit pe tava presedintelui Klaus Iohannis puncte electorale prin propunerile de remaniere. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis i-a transmis premierului Dancila ca propunerile de comisar european NU sunt potrivite Rovana Plumb si Dan Nica, numele inaintate de Guvern la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a explicat miercuri, intr-o discutie informala cu presa, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nepotrivite pentru portofoliul de comisar european, potrivit.

Dan Barna (USR-PLUS): Presedintele Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila. Sa-si ia un angajament public ca nu mai da nicio sansa PSD

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, ii solicita presedintelui Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila si sa isi ia un angajament public ca nu.

Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari

Klaus Iohannis a sustinuto declaratie de presa, la Palatul Cotroceni cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret si respinge remanierea.

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica: PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret .

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania.

Presedintele Iohannis, discutie cu ambasadorul malaezian despre romanii condamnati pentru trafic de droguri in Malaezia

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Abdullah Zawawi bin Tahir, ambasadorul malaezian la Bucuresti, alaturi de care a discutat despre problema cetatenilor romani condamnati in Malaezia pentru tr.

Presedintele Iohannis se intalneste cu ambasadorii romani

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consuli.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )