Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica: PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica: PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret . continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania.

Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari

Klaus Iohannis a sustinuto declaratie de presa, la Palatul Cotroceni cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret si respinge remanierea.

Iohannis reactioneaza in ritmul sau la criza politica declansata de ALDE: Voi face maine o declaratie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va vorbi despre criza politica declansata luni de iesirea ALDE de la guvernare doar miercuri.

Sorin Ovidiu Vintu, semnal de alarma. Cea mai grava criza politica, foarte curand! Ce zice de Iohannis

Sorin Ovidiu Vintu trage un semnal de alarma cu privire la posibilele strategii ale candidatilor la alegerile prezidentiale care vor avea loc la sfarsitul acestui an. Omul de afaceri este dezamagit de prestatia PSD si prevede cea mai grava criza politica din ultimii 30 de ani. Sorin Ovidiu Vintu: Dupa prezidentiale va incepe marele macel .

Ora 18.00. in sfarsit, KlausIohannis reactioneaza la criza politica. Surse: Respinge remanierea propusa de Dancila

La doua zile dupa ce ALDE a iesit de la guvernare, presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 18. 00, o declaratie de presa pe tema haosului guvernamental. PSD a ramas fara majoritate in Parlament, asadar Guvernul Dancila are zilele numarate. Opozitia a anuntat ca va depune motiune de cenzura. Potrivit unor surse politice, Klaus Iohannis va respinge remanierea propusa de premierul Dancila.

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni dupa ruperea PSD-ALDE, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a anuntat inca de marti aceasta.

Presedintele Iohannis, discutie cu ambasadorul malaezian despre romanii condamnati pentru trafic de droguri in Malaezia

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Abdullah Zawawi bin Tahir, ambasadorul malaezian la Bucuresti, alaturi de care a discutat despre problema cetatenilor romani condamnati in Malaezia pentru tr.

Daca vizita in SUA are vreo importanta, Presedintele Iohannis trebuie sa-l respinga pe Iulian Iancu

Nu ne permitem sa ne mai batem joc de piata de gaze. La finele lui 2019 expira actualul contract intre ucraineni si rusi pentru tranzitul de gaze naturale. Nu se stie ce va fi dupa, ca nu-s tocmai prieteni. Putem intra in criza. Importam azi gaz rusesc mai mult decat oricand in ultimii 4 ani. Cu criza la usa, trebuie sa dam semnalul ca nu mai punem bete in roate productiei interne si anulam toate ordonantele proaste OUG 114, OUG 19).

Criza politica din Italia: Presedintele Sergio Mattarella a prelungit pana miercuri termenul pentru consultarea partidelor

Termenul pentru consultarea partidelor politice in Italia a fost prelungit de presedintele Sergio Mattarella pana miercuri, in contextul negocierilorintre Partidul Democrat PD) si Miscarea 5 Stele M5S),.

Presedintele Iohannis i-a transmis premierului Dancila ca propunerile de comisar european NU sunt potrivite Rovana Plumb si Dan Nica, numele inaintate de Guvern la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a explicat miercuri, intr-o discutie informala cu presa, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nepotrivite pentru portofoliul de comisar european, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )