Libnet.ro
UNICEF

10:00

Digi 24: Momentul tensionat in care mama Luizei Melencu se intalneste cu Gheorghe Dinca. Cum reactioneaza suspectul (VIDEO)

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Momentul tensionat in care mama Luizei Melencu se intalneste cu Gheorghe Dinca. Cum reactioneaza suspectul (VIDEO)

Scandal in Caracal, in a doua zi a reconstituirilor in cazul presupuselor crime comise de Gheorghe Dinca. Familia Luizei si localnicii au incercat sa ajunga la suspect. Anchetatorii refac marti pas cu pas rapirea fetei de 18 ani. continuă pe Hotnews

Mama Luizei Melencu, sfasiata de durere: Daca nu era Alexandra, cazul fiicei mele era musamalizat. Cum traiam noi daca nu stiam nimic?

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta care a disparutin luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca si care ulterior a declarat ca a ucis-o, a reiterat ca in cazul fiicei sale este.

Reconstituire Caracal. Mama Luizei: Vrem sa se faca dreptate. Luiza nu este moarta, imi vreau copilul

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta disparuta in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia fetei, a ajuns la locuinta acestuia din.

Cazul Caracal. O noua reconstituire, de aceasta data in cazul Luizei Melencu Mamei tinerei i s-a facut rau si a fost chemata o ambulanta - UPDATE

Anchetatorii in cazul Caracal au reluat astazi reconstituirea faptelor, de data aceasta urmand sa fie refacut filmul disparitiei Luizei Melencu, pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o chiar in ziua in care a rapit-o, dupa ce a luat-o la ocazie. Mamei Luizei i s-a facut rau la reconstituirea in cazul rapirii fiicei ei, iar in fata casei lui Dinca a fost chemata o ambulanta.

Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca: Procurorii si-au batut joc de noi

Familia Luizei Melencu a venit la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, acolo unde Dinca, inculpatul pentru omor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, participa, luni, la reconstituirea.

Reconstituirea UCIDERII Luizei Melencu s-a incheiat. Gheorghe Dinca a refacut traseul de la rapirea pana la uciderea adolescentei de 18 ani

Reconstituirea uciderii Luizei Melencu s-a incheiat dupa circa opt ore. Gheorghe Dinca a fost dus, marti, de anchetatori atat in locul in care a luat-o pe Luiza la ocazie, cat si acasa la el, acolo unde b.

Ce se intampla cu inmormantarea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Familiile sunt distruse de durere

Familiile celor doua victime ale lui Gheorghe Dinca sunt ingenuncheate de durere. Parintii tinerelor disparute si omorate de criminalul din Caracal, asa cum se presupune, se afla intr-un alt impas. Dupa ce ieri cei care o iubesc pe Alexandra au avut de trecut prin cea mai neagra zi de nastere a sa, aa aparut alta .

Dinca, dus la marginea unei paduri la reconstituirea in cazul disparitiei Luizei Melencu

Gheorghe Dinca a fost dus marti, in cadrul reconstituirii in cazul disparitiei Luizei Melencu, la ma.

Clipe dramatice la Caracal. Mama Luizei, aproape de agonie. Femeia a fost preluata de ambulanta, dupa ce a lesinat de durere

Tensiune uriasa la Caracal acolo unde Gheorghe Dinca le arata procurorilor cum a procedat in ziua in care a rapit-o pe Luiza Melencu. Procurorii incearca sa reconstituie pas cu pas modul in care a actionat su.

Imagini dramatice la reconstituirea rapirii Luizei Melencu. Dinca a aratat cum a legat-o pe fata cu o curea si cum a scos-o din masina pentru a o duce in casa

40- Zi extrem de tensionata la Caracal. Anchetatorii fac reconstituirea rapirii Luizei. Gheorghe Dinca a fost dus la locul de unde a luat-o pe Luiza, apoi in locul in care i-a aruncat.

Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia in cazul Luizei Melencu. Ce le-a marturisit anchetatorilor

Gheorghe Dinca, inculpatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a fost dus marti, la Caracal, pentru reconstituiri la domiciliul sau, dar si pe o strada din municipiu, de unde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )