Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca: Procurorii si-au batut joc de noi

Antena3 Antena3,
Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca: Procurorii si-au batut joc de noi

Familia Luizei Melencu a venit la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, acolo unde Dinca, inculpatul pentru omor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, participa, luni, la reconstituirea. continuă pe Antena3

Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca. Bunicul fetei, impins de jandarmani

UPDATEMama, matusa si bunicul Luizei au decis sa vina la casa lui Gheorghe Dinca, acolo unde presupusul criminal a fost adus pentru a reconstitui atacul asupra Alexandrei Macesanu. Oamenii sunt.

Detalii-soc in ancheta de la Caracal. Ce ar fi vorbit Gheorghe Dinca la telefon cu fostul politist de Frontiera, chiar la o zi dupa rapirea Luizei

Date din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul disparitiei Luizei Melencu arata ca Gheorghe Dinca a sunat doua persoane, a doua zi dupa disparita adolescentei: pe bunicul Luizei si un barbat misterios din.

Tonel Pop: Gheorghe Dinca ia totul asupra lui, doar sa nu se atinga nimeni de familie

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, vineri seara, ca Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal, care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza, negociaza cu anchetatorii, luand totul asupra lui pentru ca nimeni sa nu se atinga de familia sa.

Gheorghe Dinca, adus in casa ororilor! Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

UPDATE Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a fost adus, luni dimineata, in locuinta sa din Caracal. Acesta a fost scos din masina.

Mama Luizei Melencu, sfasiata de durere: Daca nu era Alexandra, cazul fiicei mele era musamalizat. Cum traiam noi daca nu stiam nimic?

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta care a disparutin luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca si care ulterior a declarat ca a ucis-o, a reiterat ca in cazul fiicei sale este.

Ce se intampla cu inmormantarea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Familiile sunt distruse de durere

Familiile celor doua victime ale lui Gheorghe Dinca sunt ingenuncheate de durere. Parintii tinerelor disparute si omorate de criminalul din Caracal, asa cum se presupune, se afla intr-un alt impas. Dupa ce ieri cei care o iubesc pe Alexandra au avut de trecut prin cea mai neagra zi de nastere a sa, aa aparut alta .

Cum arata Gheorghe Dinca dupa 50 de zile de arest. Monstrul din Caracal a fost adus la reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, a fost scos din arest pentru a participa la reconstituirea crimei asupra Alexandrei. infatisarea lui Dinca este schimbata fata de cum arata la arestarea lui.

Gheorghe Dinca participa luni la reconstituirea crimelor din locuinta sa din Caracal

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, participa, luni si marti, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dinca dupa ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marti, traseul parcurs cu Luiza, transmite Mediafax.

Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a parasit Arestul Central, fiind dus in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Schimbare radicala in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca nu o mai recunoaste pe Luiza ca fiind una dintre victime

Gheorghe Dinca incearca sa dea peste cap ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, prezent la audieri, sustine ca acesta isi bate joc de procurori si incearca sa ii induca in eroare. Pe de alta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )