Libnet.ro
UNICEF

16:01

Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia in cazul Luizei Melencu. Ce le-a marturisit anchetatorilor

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia in cazul Luizei Melencu. Ce le-a marturisit anchetatorilor

Gheorghe Dinca, inculpatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a fost dus marti, la Caracal, pentru reconstituiri la domiciliul sau, dar si pe o strada din municipiu, de unde. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, s-a aflat astazi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care si-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat dupa doar doua luni de arest. Ce a observat toata lumea, in prima zi de reconstituire? Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest Luni si marti, 16 .

Cazul Caracal. O noua reconstituire, de aceasta data in cazul Luizei Melencu Mamei tinerei i s-a facut rau si a fost chemata o ambulanta - UPDATE

Anchetatorii in cazul Caracal au reluat astazi reconstituirea faptelor, de data aceasta urmand sa fie refacut filmul disparitiei Luizei Melencu, pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o chiar in ziua in care a rapit-o, dupa ce a luat-o la ocazie. Mamei Luizei i s-a facut rau la reconstituirea in cazul rapirii fiicei ei, iar in fata casei lui Dinca a fost chemata o ambulanta.

Gheorghe Dinca, adus in padurea in care au fost descoperite fragmentele osoase

Update: Gheorghe Dinca a ajunsla liziera padurii pentru a le explicaprocurorilor ce a facut cu probele in cazul Luizei Melencu, adolescenta rapita in luna aprilie, pe care a declarat ulterior ca a.

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Gheorghe Dinca se afla in arest de aproape doua luni. Cu toate acestea, sotia sa, Elena, nu vine sa il viziteze. Cine nu o lasa sa faca asta? Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, este in arest de aproximativ doua .

Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca: Procurorii si-au batut joc de noi

Familia Luizei Melencu a venit la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, acolo unde Dinca, inculpatul pentru omor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, participa, luni, la reconstituirea.

Dinca, dus la marginea unei paduri la reconstituirea in cazul disparitiei Luizei Melencu

Gheorghe Dinca a fost dus marti, in cadrul reconstituirii in cazul disparitiei Luizei Melencu, la ma.

Digi 24: Momentul tensionat in care mama Luizei Melencu se intalneste cu Gheorghe Dinca. Cum reactioneaza suspectul (VIDEO)

Scandal in Caracal, in a doua zi a reconstituirilor in cazul presupuselor crime comise de Gheorghe Dinca. Familia Luizei si localnicii au incercat sa ajunga la suspect. Anchetatorii refac marti pas cu pas rapirea fetei de 18 ani.

Familia Luizei, scandal la reconstituire: Gheorghe Dinca, la un pas sa fie linsat din nou

Continua reconstituirea in cazul crimelor din Caracal, unde principalul inculat, Gheorghe Dinca, participa alaturi de anchetatori la reconstituirea disparitiei Luizei Melencu. Familia Luizei Melencu a facut.

Mama Luizei Melencu, sfasiata de durere: Daca nu era Alexandra, cazul fiicei mele era musamalizat. Cum traiam noi daca nu stiam nimic?

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta care a disparutin luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca si care ulterior a declarat ca a ucis-o, a reiterat ca in cazul fiicei sale este.

Detalii-soc in ancheta de la Caracal. Ce ar fi vorbit Gheorghe Dinca la telefon cu fostul politist de Frontiera, chiar la o zi dupa rapirea Luizei

Date din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul disparitiei Luizei Melencu arata ca Gheorghe Dinca a sunat doua persoane, a doua zi dupa disparita adolescentei: pe bunicul Luizei si un barbat misterios din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )