Libnet.ro
UNICEF

00:07

Digi 24. VIDEO Imagini apocaliptice din orasul care dispare de la o zi la alta, nghitit de pamnt

Hotnews Hotnews,
 Digi 24. VIDEO Imagini apocaliptice din orasul care dispare de la o zi la alta, nghitit de pamnt

Daca vom tasta pe Google cuvantul Berezniki, ne vom trezi intr-o inflatie de imagini cu gropi abisale cascate in diverse zone dintr-un oras rusesc industrial din peisajul post-sovietic al Muntilor Ural. continuă pe Hotnews

Thailanda devine prima tara din Asia care legalizeaza marijuana n scopuri medicale: E un cadou de Anul Nou

Thailanda a aprobat utilizarea marijuanei in scopuri medicale si pentru cercetare, devenind prima tara din regiune care ia o astfel de decizie, in conditiile in care in Asia exista legi foarte stricte in domeniu, mergand pana la pedeapsa cu moartea, relateaza Reuters.

Digi 24: Orasul din Romnia care s-a transformat din cimitir industrial n motiv de mndrie pentru locuitori

Publicatia The Economist dedica un articol Clujul, pe care il numeste orasul cu care Romania se poate lauda si analizeaza modul in care acesta s-a dezvoltat spectaculos in ultimii ani, in ciuda faptului ca, dupa caderea comunismului, Clujul ajunsese un cimitir industrial.

Digi 24: Recomandarile analistilor: Stati n chirie nca doi ani si nu veti regreta. 10 motive pentru care vor scadea preturile

Preturile locuintelor vor inregistra in urmatorii doi ani o scadere generalizata cu cel putin un sfert din valoarea actuala, ceea ce ar putea face ca decizia de a nu cumpara acum o locuinta sa fie inteleapta.

VIDEO Imagini impresionante cu un cine abandonat de stapn nainte de Craciun

O inregistrare cu un barbat care isi abandoneaza cainele la marginea drumului a starnit revolta in Marea Britanie, relateaza euronews.

Topul oraselor din Romania care s-au schimbat radical in 2018

In anul 2018, Timisoara a devenit primul oras cu transport public pe apa, iar orasul Cluj-Napoca a dat tonul prin introducerea, in premiera, a transportului electric in comun, cumparand 11 autobuze din fonduri.

nca un copil din Guatemala care intrase ilegal n SUA a murit dupa ce a fost luat n custodie de politia de frontiera

Un baiat de 8 ani din Guatemala a murit la scurt timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in custodia politiei de frontiera, al doilea migrant copil care moare luna aceasta dupa ce a fost retinut la granita dintre Mexic si Statele Unite, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )