Libnet.ro
UNICEF

18:00

Digi 24 - VIDEO Klaus Iohannis: Mie imi plac copiii, imi plac pisicile

Hotnews Hotnews,
 Digi 24 - VIDEO Klaus Iohannis: Mie imi plac copiii, imi plac pisicile

Presedintele Klaus Iohannis a petrecut ziua de 1 Iunie in mijlocul copiilor de la Scoala Gimnaziala Step by Step Pas cu Pas - n. r. ), unde a primit de la copii pisici de hartie si a vorbit cu cei mici despre ce inseamna sa fie Presedinte. continuă pe Hotnews

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step. Ce le-a spus presedintele copiilor

De Ziua Copilului, Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step din Capitala. Copii i-au oferit cadou o pisica facuta de ei din materiale reciclabile, iar presedintele Romaniei a spus ca ii place foarte mult copiii si cum reactioneaza elevii de la unitatea de invatamant pe care a vizitat-o. Iohannis a adaugat ca ii plac [] .

Iohannis, de Ziua Copilului: Mie imi plac copiii, imi plac pisicile si imi place scoala. Cum a fost primit seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a petrecut ziua de 1 iunie in mijlocul copiilor de la o scoala, unde a primit de la copii pisici de hartie si a vorbit cu cei mici despre ce inseamna sa fie presedinte. De asemenea, seful statului a precizat ca si lui ii plac pisicile, dupa ce a primit o pisica facuta de elevii scolii.

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

CTP a jignit un politician. L-a numit in direct c*r pictat. Cum a reactionat prezentatorul Digi 24

CTP a jignit un politician in timpul unei emisiuni in direct la Digi 24 si l-a numit c*r pictat. Cumva, Cosmin Prelipceanu n-a parut surprins de insulta lui Cristian Tudor Popescu, dar i-a atras atentia sa aiba grija cum se exprima. Toata lumea s-a obisnuit cu vocabularul colorat al lui CTP, dar reuseste mereu sa [] .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

KLAUS IOHANNIS: PPE merge mai departe cu Weber pentru PE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Partidul Popular European va merge mai departe cu Manfred Weber candidat pentru presedintia Comisiei Europene, el subliniind ca nimeni nu poate forma insa o majoritate in Parlamentul European fara Popularii Europeni si ca negocierile trebuie purtate cu fermitate, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, pe aceeasi lungime de unda

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis mesaje dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru, in judetul Prahova si dupa ce mai multe zone au fost afectate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )