Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, pe aceeasi lungime de unda

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si Viorica Dancila, pe aceeasi lungime de unda

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis mesaje dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru, in judetul Prahova si dupa ce mai multe zone au fost afectate de. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Am discutat cu presedintele fiecare propunere de ministru

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre fiecare propunere de ministru din cabinet si spera ca in scurt timp sa primeasca un raspuns.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa transmita si in scris refuzul sau de a-l accepta pe Titus Corlatean in functia de vicepremier. Am hotarat sa chem partidele la consultari, saptamana viitoare,.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Digi 24 - VIDEO Klaus Iohannis: Mie imi plac copiii, imi plac pisicile

Presedintele Klaus Iohannis a petrecut ziua de 1 Iunie in mijlocul copiilor de la Scoala Gimnaziala Step by Step Pas cu Pas - n. r. ), unde a primit de la copii pisici de hartie si a vorbit cu cei mici despre ce inseamna sa fie Presedinte.

Klaus Iohannis: PSD a primit o sanctiune drastica la alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca PSD a primit o sanctiune drastica din partea romanilor prin faptul ca a pierdut alegerile si a subliniat ca votul de la referendum si europarlamentare a.

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca.

Vizita neanuntata la Cotroceni: Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila se afla in acest moment la Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Este o vizita neanuntata. Reamintim ca presedintele nu accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, potrivit unor surse politice. De asemenea, a cerut demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan.

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )