Libnet.ro
UNICEF

23:15

Digi a facut anuntul: da asa ceva gratis si e pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Digi a facut anuntul: da asa ceva gratis si e pentru toti romanii

Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt exceptional pentru aceasta perioada. Asa cum te-ai astepta, e vorba de un serviciu pe care il da gratuit, ca sa vezi daca merita sau nu sa platesti. continuă pe Playtech

Calatoria in timp este posibila! Cercetatorii au facut anuntul asteptat de toata omenirea

Pentru fanii seriei de filme, inapoi . in viitor, subiectulcalatoria in timp este deja un termen cunoscut. Dar daca acest lucru ar deveni real si nu ar mai ramane doar un subiect de film? Cum ar reactiona fanii seriei? Calatoria in timp este posibila Cei de la businessinsider. com au anuntat recent ca utopicul subiect Calatoria in .

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El .

EXCLUSIV Lidia Buble, bagata de urgenta in sedinta de tatal ei, dupa ce s-a scris ca s-ar iubi cu Cornel Ilie: Sa nu te impinga pacatul sa faci asa ceva

Pastorul din Deva a luat atitudine imediat dupa ce a citit ca fiica lui ar avea o relatie cu un alt barbat insurat, aflat in prag de divort. S-au despartit dupa cinci ani de relatie Face ce face si reuseste sa fie in centrul atentiei, insa, fara a-i contesta vreo clipa talentul, Lidia Buble a .

Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce primesc romanii din acest moment

Lidl Romania are un anunt important pentru clientii din Romania, asadar iata ce primesc acestia in plus cand isi fac cumparaturile din toate magazinele sale. Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti Lidl Romania a facut in aceasta saptamana un anunt important, dupa un mic teasing care sa atraga atentia intregii lumi. Dar .

Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta. A facut anuntul dupa infrangerea dureroasa de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns si anula cesta in finala de Grand Slam de la Roland Garros. A pierdut in fata revelatiei turneului, dar bucuria de a fi putut juca tenis, in conditiile date, ramane importanta. Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta Pentru a adauga la linia supararilor la Openul Francez 2020, Simona Halep .

Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic. La ce pericol sunt expusi

Un studiu recent, realizat de catre oamenii de stiinta de la Universitatea Pennsylvania din Statele Unite si de la Universitatea Jinan din Guangzhou, China, arata care sunt riscurile pentru utilizarea excesiva a retelelor de socializare in timpul pandemiei. Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic Studiul care a fost publicat in jurnalul .

Vestea diminetii pentru toti cei care au masini pe motorina si benzina. Se intampla la pompe chiar acum cu pretul

Craciunul a venit mai repede pentru soferi: pretul carburantilor a scazut! Benzina costa mai putin cu 6-7 bani pe litru, in timp ce pretul la motorina standard a scazut cu 8-9 bani pe litru, in medie, din luna august. Veste buna pentru toti cei care au masini pe motorina si benzina: preturile carburantilor auto, in .

Negresa a la chef Sorin Bontea. Reteta simpla pentru toti cei care prefera un desert pacatos

Desi pune in pericol silueta doamnelor, din cand in cand, un desert plin de ciocolata este binevenit. Negresa este alegerea potrivita atat pentru zilele calduroase, putand fi servita alaturi de inghetata de migdale, cat si in anotimpul rece, in compania unui sos de vanilie. Daca preparatul nu va aminteste de nimic din trecut, poate va .

Dezamagire de proportii de la Digi |RCS-RDS: cifrele spun tot adevarul. Toti clientii trebuie sa afle urgent

Digi |RCS-RDS se lauda cu preturi foarte mici, si pe buna dreptate. Dar lucrurile stau cu totul altfel cand vine vorba de satisfactia clientilor. Si e bine sa stii asta. Au venit.

Ziua Profesorului, pe prima pagina din Google: surpriza zilei pentru toti profesorii

Ziua Profesorului e sarbatorita anul acesta si pe prima pagina din Google. Compania a ales sa marcheze momentul cu un doodle special pentru mediul educational. Din 1994,UNESCOa stabilit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )