Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Playtech Playtech,
Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu apa calda si caldura, la iarna. Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Se stie ce se va intampla cu apa caldasi caldura, la iarna. Nicusor Dan tocmai a facut anuntul de care sunt interesati toti locuitorii de la bloc care locuiesc in Bucuresti. Ncusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a dat asigurari ca bcurestenii vor avea caldura si apa calda, in iarna lui 2020-2021, dar a avertizat .

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

Mircea Lucescu a facut anuntul in aceasta dimineata: E ceva extraordinar!

Mircea Lucescu nu se dezminte si face minuni la orice echipa pe care o antreneaza. Mircea Lucescu, 75 de ani, a vorbit dupa calificarea lui Dinamo Kiev in grupele Ligii Campionilor. Formatia lui Mircea Lucescu a invins-o in play-off si in retur pe Gent, scor 3-0 2-1 in tur). Mircea Lucescu a facut anuntul asteptat .

Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Vesti excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anuntul a fost facut, oficial, in urma cu putin timp. Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament .

Adelina Pestritu revine ca prezentatoare! Bruneta a facut anuntul mult asteptat de fani

Adelina Pestritu este prezenta in fiecare zi pe retelele de socializare. Desi a trecut printr-un impas in urma cu ceva timp, vedeta are acum zambetul pe buze si este pregatita pentru proiecte noi. Frumoasa bruneta revine ca prezentatoare. Adelina Pestriti revine ca prezentatoare Face parte din showbiz-ul romanesc de ani de zile, de mult timp .

Ludovic Orban, anuntul care a enervat milioane de parinti. Ce a putut spune dupa infectarea cu COVID-19 a 800 de elevi

O sedinta importanta are loc in aceste momente in cadrul Ministerului Educatiei, acolo unde Ludovic Orban s-a intalnit cu mai multi colegi pentru a discuta modul in care a functionat scoala pana in acest moment, si, de asemenea, pentru a corecta lucrurile care nu au mers bine. Printre declaratiile facute, premierul a refuzat categoric ideea .

Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce primesc romanii din acest moment

Lidl Romania are un anunt important pentru clientii din Romania, asadar iata ce primesc acestia in plus cand isi fac cumparaturile din toate magazinele sale. Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti Lidl Romania a facut in aceasta saptamana un anunt important, dupa un mic teasing care sa atraga atentia intregii lumi. Dar .

Ludovic Orban, dupa rezultatele la alegerile locale: Am facut analiza rezultatelor obtinute de partid la alegerile locale Am reusit sa castigam judete in care PSD a condus in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii, in timpul unei conferinte de presa, miercuri, 30 septembrie, refeitoare la rezultatele Partidului National Liberal la alegerile locale din 2020: Astazi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )