Libnet.ro
UNICEF

12:15

Digi |RCS-RDS vine cu vesti grozave pentru milioane de romani

Playtech Playtech,
Digi |RCS-RDS vine cu vesti grozave pentru milioane de romani

Romania s-a schimbat semnificativ in ultimul deceniu. Cateva cifre comunicate recent arata ce s-a intamplat in telefonia mobila. Conform datelor, Digi |RCS-RDS sta excelent. Din21. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru 7 milioane de pensionari! Anuntul despre Pilonul 2 de pensii a fost facut

E o veste buna pentru nu mai putin de 7 milioane de romani. Astfel, cei care contribuie la fondurile de pensii private se bucura pentru moment de scaderi minime de fonduri la pilonul 2 de pensii, in pofida crizei provocate de pandemia de coronavirus. Vesti bune pentru 7 milioane de pensionari! De precizat este ca .

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Bani in plus pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca pentru a-i primi

Se dau bani in plus pentru o categorie de romani, respectiv pentru medicii de familie care vor ingriji pacienti cu forme usoare de coronavirus. Astfel, medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru fiecare pacient bolnav de coronavirus. Guvernul a adoptat ieri o lege care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de .

Lovitura dura pentru milioane de pensionari. Decizia vizeaza punctul de pensie

PSD a promis pensionarilor ca va majora punctul de pensie cu 40%. PNL a majorat punctul de pensie cu 14%, lucru care nu a fost pe plac pentru PSD, partidul dorind ca pensionarii sa primeasca majorarea promisa. in contextul crizei sanitare, cresterea punctului de pensie cu 40% trebuie evitata, sunt de parere mai multi economisti.

Bani de la stat pentru acesti romani. Cum iei 180 de lei dintr-un foc in plina pandemie

Statul da 180 de lei pentru fiecare roman aflat in aceasta categorie. Iata cine poate beneficia. Statul se gandeste sa vina cu stimulente financiare pentru romanii cu venituri mici in.

Surpriza in noapte pentru milioane de pensionari. Maririle la care Ministerul Muncii lucreaza deja

O veste importanta a venit de la Ministerul Muncii. Se lucreaza la o veste importanta pentru pensionari si vizeaza anumite mariri. Violeta Alexandru,ministrul Muncii, a vorbit recent despre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )