Libnet.ro
UNICEF

06:15

Digi24: Alexandru Rafila comenteaza cele mai raspandite mituri despre coronavirus si lanseaza o provocare

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Alexandru Rafila comenteaza cele mai raspandite mituri despre coronavirus si lanseaza o provocare

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a comentat vineri seara la Digi24 pe marginea unor idei tot mai raspandite in randul populatiei despre coronavirus, aratand cu argumentele specialistului cum pot fi combatute unele mituri de-a dreptul periculoase. continuă pe Hotnews

Prof. Alexandru Rafila, despre teoria conform careia se primesc bani pentru decesele COVID si conditiile in care s-ar putea reveni la starea de urgenta

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, a comentat o teorie extrem de vehiculta in randul celor care neaga gravitatea coronavirusului si anume posibilitatea ca familiile celor decedati sa primeasca bani pentru a accepta ca pe certificatul de deces sa se mentioneze drept cauza a mortii infectia cu Covid-19.

Alexandru Rafila, despre un posibil val doi al epidemiei de Covid-19: Bolile transmisibile trebuie tinute sub control

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul tarii in Organizatia Mondiala a Sanatatii,a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte care anunta valul doi al.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre cresterea numarului de cazuri: Trebuie sa apelam la simtul civic al fiecaruia (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul tarii in Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat, miercuri, in cadrul Stirilor B1 TV, prezentate de Ttudor Musat,.

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

Rafila, despre mitul ca familiile sunt platite ca sa spuna ca cei apropiati au decedat de Covid-19: Certificatul de deces se completeaza fara prezenta familiei

Alexandru Rafila a vorbit despre miturile legate de coronavirus. Unul dintre cele mai puternice mituri care circula in online este ca numarul deceselor este umflat si ca familiile celor care au decedat din orice alta cauza ar primi bani ca sa accepte trecerea pe certificatul de deces ca moartea a survenit ca urmarii Covid-19.

Alexandru Rafila, despre explozia numarului de cazuri de COVID-19: Lucrurile sunt foarte ingrijoratoare si ele se vor accentua

Romania a ajuns, in ultimele 24 de ore, sa fie tara cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus din Europa, raportat la numarul de locuitori. Grupul de Comunicare Strategica a raportat astazi cel mai mare bilant de pana acum: 555 de noi cazuri in ultimele 24 de ore.

Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

In regiunea noastra, Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa. Rusia are cel mai mic pachet la 3,5% din PIB. Cel mai mare pachet este in Cehia de 23,5% din PIB.

Admitere 2020. Cu ce medii s-a intrat la cele mai solicitate licee din Olt. Liceul cu media de admitere 2,09

Absolventii de gimnaziu au aflat daca media de admitere a reusit sa le aduca un loc la liceul dorit. Cel mai greu s-a intrat la Mate-info, iar cea mai mica medie de admitere in Olt a fost 2,09, la un liceu tehnologic.

Top cele mai bune 10 liceedin Bucuresti.Cu ce medie s-a intrat anul acesta la Sava

Astazi, 10 iulie, absolventii au aflat rezultatele repartizarii la liceu in urma admiterii computerizate. Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti, se mentine in fruntea listei cu cea mai mare medie la admitere la specializarea mate-info, bilingv engleza, insa la specializarea mate-info, media a fost mai mica decat la Colegiul National Gheorghe Lazar.

Un loc din Romania, printre cele mai infricosatoare din lume. Ce fenomene stranii se petrec acolo

In tara noastra exista un loc de care probabil majoritatea amatorilor de paranormal din intreaga lume au auzit. Se afla in apropiere de Cluj-Napoca si mai este numit si Triunghiul Romanesc al Bermudelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )