Libnet.ro
UNICEF

07:45

Digi24: Viorica Dancila, in vizita la Bogati, cu rochie de firma si brosa Chanel

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Viorica Dancila, in vizita la Bogati, cu rochie de firma si brosa Chanel

Premierul Viorica Dancila a ajuns joi seara in comuna Bogati, din judetul Arges, venind cu elicopterul, de la Brasov, pentru a participa la Zilele Comunei. Purtand o rochie marca Fendi si o brosa Chanel, sefa PSD a fost intampinata de oamenii locului, imbracati in costume populare, care i-au oferit traditionala paine si sare, relateaza Digi24. continuă pe Hotnews

Florin Iordache: Premierul va veni cu o formula de guvern in Parlament Viorica Dancila ramane in cursa prezidentiala

Vicepresedintele PSD Florin Iordache a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca PSD va lua o decizie la sfarsitul acestei saptamani, cand este programata o sedinta a Comitetului Executiv la mare, dar a spus ca probabil premierul Viorica Dancila va veni cu o formula de guvern in Parlament si ca aceasta ramane in cursa prezidentiala, chiar daca Executivul pica.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Am vrut ca ALDE sa ramana la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat astazi, la Mamaia, ca a dorit ca ALDE sa ramana la guvernare, si, mai mult, a dorit semnarea unui acord cu fostii parteneri de coalitie astfel incat sa candideze pe liste comune la viitoarele alegerile parlamentare.

VIORICA DANCILA: Normalitatea nu e blocarea Guvernului

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat speranta, vineri, ca seful statului sa inteleaga ca normalitatea nu este blocarea Guvernului, in contextul in care, dupa cum a mentionat ea, presedintele are ca slogan pentru alegerile din noiembrie Romania normala.

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

VIORICA DANCILA, CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza.

VIORICA DANCILA: O sa negociem astfel incat sa mergem mai departe

Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )