Libnet.ro
UNICEF

09:46

Digisport: Anuntul facut de Simona Halep, dupa problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Anuntul facut de Simona Halep, dupa problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

Simona Halep 2 WTA) a sustinut o conferinta de presa cu cateva zile inainte de a lua startul la Australian Open. Halep a suferit un esec clar, vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy, iar constanteanca a acuzat dureri la spate. continuă pe Hotnews

Digisport: Momentul in care Simona Halep a cedat in meciul cu Ekaterina Alexandrova si ce a scris WTA imediat dupa meci

Simona Halep a pierdut meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile Gippsland Trophy, scor 2-6, 1-6. Sportiva noastra incepuse perfect meciul, dar o accidentare la spate a facut ca ea sa nu mai joace la cel mai inalt nivel si sa fie, in cele din urma, eliminata.

Simona Halep, veste de ultima ora din Australia. in ce stare se afla jucatoarea

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce s-a accidentat la spate. Sportiva a spus ca a facut un nou tratament si ca se simte bine. in acelasi timp, sportiva a declarat ca nu este nimic periculos si ca s-a obisnuit cu durerile. in ce stare se afla Simona Halep, dupa accidentare Mi-a fost putin .

DigiSport: Momentul cu Simona Halep si Toni Iuruc surprins de australieni. Darren Cahill a izbucnit in ras

Simona Halep a oferit un moment memorabil dupa victoria cu Laura Siegemund 6-2, 6-4), cand a fost intrebata care este secretul colaborarii cu Darren Cahill.

VIDEO Simona Halep, invinsa categoric de Ekaterina Alexandrova (2-6, 1-6) A acuzat unele probleme medicale

Simona Halep a contat cu adevarat in meciul de vineri in primele doua game-uri: a facut break-ul si a condus cu 2-0. De la acel moment au aparut problemele: multe erori si dureri la spate ramane de vazut cat sunt de grave in realitate). Ekaterina Alexandrova si-a vazut linistita de recitalul ofensiv si a dus disputa intr-o singura directie. A fost 6-2, 6-1, dupa o partida care a durat doar 57 de minute Gippsland Trophy, sferturi). Saptamana viitoare, Simona va lua startul la Australian Open.

Cat de grava este durerea de la spate - Simona Halep a lamurit problema avuta la meciul cu Alexandrova

A pierdut categoric meciul cu Ekaterina Alexandrova Gippsland Trophy, sferturi), dar mai mult decat infrangerea in sine a contat faptul ca a acuzat unele probleme medicale la spate). Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre starea ei de sanatate, cu doar cateva zeci de ore inainte de startul Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Organizatorii au facut anuntul - Cand va debuta Simona Halep la Australian Open

Organizatorii Grand Slam-ului de la Melbourne au anuntat programul primei zile de intreceri, iar Simona Halep se va numara printre cei care vor evolua pe 8 februarie.

Simona Halep pierde primul meci din 2021. A acuzat probleme la spate

Jucatoarea Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala ale turneului Gippsland Trophy de la Melbourne.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Gippsland Trophy dupa o victorie in doua seturi (6-2, 6-4 vs Laura Siegemund)

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o pe Laura Siegemund 51 WTA), scor 6-2, 6-4. Halep a lansat foarte bine 86% cu primul serviciu), a facut mult mai putine erori nefortate decat adversara si a egalat situatia la nivelul confruntarilor directe 2-2), dupa un meci care a durat o ora si 33 de minute.

Programul zilei de vineri la Gippsland Trophy - Cand vor juca Simona Halep si Irina Begu

Organizatorii de la Gippsland Trophy au facut public programul zilei de vineri, una in care vor juca in sferturi Simona Halep cu Ekaterina Alexandrova) si Irina Begu duel cu Naomi Osaka). Meciurile au fost programate initial pentru joi, dar au fost amanate dupa ce un angajat al Grand Hyatt aici au fost cazati unii dintre jucatori) a fost depistat pozitiv la Covid-19.

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios. Imaginile au scapat pe internet

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios cand i-a surprins pe cei doi. Imaginile din culise au scapat pe internet, iar fanii au sesizat imediat reactia lui Toni Iuruc. Ce a facut campioana Romaniei pentru a starni amuzamentul tuturor celor din jurul sau. Ce s-a petrecut .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )