Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, veste de ultima ora din Australia. in ce stare se afla jucatoarea

Playtech Playtech,
Simona Halep, veste de ultima ora din Australia. in ce stare se afla jucatoarea

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce s-a accidentat la spate. Sportiva a spus ca a facut un nou tratament si ca se simte bine. in acelasi timp, sportiva a declarat ca nu este nimic periculos si ca s-a obisnuit cu durerile. in ce stare se afla Simona Halep, dupa accidentare Mi-a fost putin . continuă pe Playtech

Meghan Markle l-a inselat pe Printul Harry. Informatii de ultima ora din familia ducesei

Sora celebrei Meghan Markle face noi dezvaluiri uluitoare. Aceasta sustine ca sotia Printulului Harry l-ar fi inselat pe acesta. Dezvaluiri uluitoare despre Meghan Markle Samantha Markle aduce acuzatii grave la adresa surorii sale. Femeia sustine ca Meghan l-ar fi inselat pe Printul Harry cu nimeni altul decat cu bucatarul Cory Vitiello. Daca Meghan si Harry .

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios. Imaginile au scapat pe internet

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios cand i-a surprins pe cei doi. Imaginile din culise au scapat pe internet, iar fanii au sesizat imediat reactia lui Toni Iuruc. Ce a facut campioana Romaniei pentru a starni amuzamentul tuturor celor din jurul sau. Ce s-a petrecut .

Simona Halep pierde primul meci din 2021. A acuzat probleme la spate

Jucatoarea Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala ale turneului Gippsland Trophy de la Melbourne.

Digisport: Anuntul facut de Simona Halep, dupa problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

Simona Halep 2 WTA) a sustinut o conferinta de presa cu cateva zile inainte de a lua startul la Australian Open. Halep a suferit un esec clar, vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy, iar constanteanca a acuzat dureri la spate.

Ultima ora! Simona Halep intra in izolare, iar toate meciurile de joi au fost anulate. Ce se intampla inainte de Australian Open

Noua veste pentru fanii Simonei Halep! Cunoscuta sportiva intra in izolare, iar toate meciurile programate in cursul zilei de joi au fost anulate. Ce se intampla mai exact inainte de Australian Open? Ce se intampla inainte de Australian Open? Simona Halep intra in izolare Toate meciurile programate in cursul zilei de joi de la Australian .

Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Prezenta la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul sau de socializare. Ce a transmis sportiva unui roman lovit de o boala grava. Ce mesaj a postat Simona Halep Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numerosi fani in intreaga lume si se bucura .

Simona Halep, umilita in Australia. Ce a patit romanca, este grav de tot

Simona Halep a fost eliminata de Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy. infrangere in 60 de minute. Romanca a intampinat probleme medicale in meci si a cerut interventia trainer-ului. Simona Halep, eliminata de la Gippsland Trophy de Alexandrova. A cerut interventia trainer-ului in primul set Halep a inceput .

Simona Halep, accidentata, a fost invinsa de Alexandrova in turneul din Australia

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Alexandro.

Romania are doua jucatoare in sferturi, la turneul din Australia: Simona Halep si Irina Begu

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de fina.

Serena Williams si-a anuntat abandonul la Yarra Valley Classic, ultima competitie inainte de Australian Open. Ce efect ar putea avea vestea pentru Simona Halep

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva noastra ar putea scapa de una dintre cele mai puternice adversare de pe traseul de la Australian Open. Serena Williams 39 de ani, 11 WTA)s-a retras de la Yarra Valley Cl.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )