Libnet.ro
UNICEF

01:06

Digisport: Secretul din tara in care nimeni nu a murit de coronavirus si peste 10% din populatie a fost testata

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Secretul din tara in care nimeni nu a murit de coronavirus si peste 10% din populatie a fost testata

Insulele Faroe, un mic arhipelag aflat in nordul Oceanului Atlantic, a reusit sa gestioneze foarte bine criza. in teritoriul in care traiesc circa 52 de mii de oameni, s-au efectuat deja 6. 270 de teste, ceea ce inseamna ca mai bine de 10% din populatie a fost controlata. continuă pe Hotnews

A incercat sa iasa din tara cu un permis auto cumparat cu 400 de euro

Un barbat de 53 de ani, din Iasi, a incercat sa iasa din tara, pe la Vama Husi, la volanul unei masini, avand un permis auto fals, despre care a recunoscut ca l-a cumparat cu 400 de euro din Republica Moldova.

Descoperirea din adancuri care poate schimba istoria lumii. Ce au gasit arheologii pe fundul Marii Mediterane

Arheologii au facut noi descoperiri in Marea Mediterana. Vese naufragiate pline de sute de artefacte, inclusiv portelan chinezesc, ulcioare, vase de cafea, boabe de piper si tevi de tutun ilicite, au ajuns sub privirile specialistilor. Vezi cum ar putea schimba descoperirea din adancuri, istoria lumii. Comoara de pe fundul Mediteranei intr-o expeditie condusa de britanici, .

Tara care a redeschis gradinitele: de ce s-au revoltat parintii

In tarile afectate de pandemia de coronavirus s-au luat masuri drastice pentru a opri raspandirea bolii. Una dintre primele decizii de acest fel a fost inchiderea scolilor si a.

Coreea de Nord in criza coronavirusului. Marturiile unui medic evadat din tara ca o inchisoare

Pandemia de coronavirus a afectat intreaga planeta, dar Coreea de Nord se lauda ca nu are nici macar o singura persoana infectata. Principalul ziar nord-coreean a laudat sistemul sanitar de acolo ca fiind cel ma.

VIDEO Experienta unui chirurg din Constanta care a operat o fetita diagnosticata cu covid-19: E foarte greu sa respiri prin tot echipamentul. Mainile iti amortesc, iti devin reci

Chirurgul Florin Daniel Enache se pregatea sa ia masa cu familia cand a fost sunat sa vina la spital pentru o operatie. Era vorba despre o fetita de 7 ani care fusese diagnosticata cu covid-19 si care avea nevoie de o interventie urgenta din cauza unei apendicite acute cangrenoase perforata.

Directorul spitalului din Suceava, care i-a chemat la munca pe medicii bolnavi, revine in functie

Directorul medical al Spitalului Judetean din Suceava, dr. Mircea Macovei, se intoarce joi la servic.

Simona Halep, rugata sa-i transmita La multi ani unei fete din Anglia, care iubeste tenisul

Un barbat din Anglia a rugat-o pe Simona Halep sa ii ureze fetei sale La multi ani. Barbatul a postat pe retelele de socializare si doua clipuri video cu fetita in timp ce joaca tenis. Trevor Marshall i-a cerut aceeasi favoare si lui Andy Murray, potrivit Mediafax.

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

Topul celor mai bine platiti jucatori U21 din Europa. Care e situatia lui Ianis Hagi

Va prezentam mai jos care sunt cei mai bine platiti zece jucatori din Europa si care n-au implinit inca 21 de ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )