Libnet.ro
UNICEF

08:17

DigiSport: Simona Halep, replica memorabila in conferinta de presa. Mult mai tanara sa colega a reactionat imediat

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Simona Halep, replica memorabila in conferinta de presa. Mult mai tanara sa colega a reactionat imediat

Simona Halep recunoaste ca nu s-a simtit foarte bine la primul meci de dupa vacanta de vara, jucat alaturi de pustoaica Leylah Fernandez. Cele doua au pierdut cu 6-1, 3-6, 5-10 in fata perechii Nicole MelicharKveta Peschke. continuă pe Hotnews

DigiSport: Surpriza totala! Alaturi de cine va juca Simona Halep in proba de dublu de la Rogers Cup

Simona Halep a luat o decizie surprinzatoare. Campioana de anul trecut de la Rogers Cup va participa la aceasta editie si la proba de dublu, alaturi de Leylah Annie Fernandez, sportiva din Canada de doar 16 ani.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Nu adormi. Este ok sa iti arati emotiile, dar nu te enerva - Simona Halep si alte jucatoare, sfaturi pentru conferintele de presa

Simona Halep, Ashleigh Barty, Bianca Andreescu, Elina Svitolina, Maria Sharapova, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sloane Stephens, Kiki Bertens si Eugenie Bouchard le-au oferit cateva sfaturi tinerelor sportive cu privire la atitudinea pe care ar trebui sa o aiba in conferintele de presa.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Rogers Cup

Simona Halep este dubla detinatoare a trofeului de la Rogers Cup. Romanca a castigat pentru prima data open-ul canadian in anul 2016, cand a invins-o pe Madison Keys nr. 17 WTA), cu scorul de 7-6 2), 6-3. A doua reusita a venit doi ani mai tarziu cand a reusit victoria in fata lui Sloane Stephens .

Simona Halep, inainte de debutul de la Toronto: Senzatiile sunt ciudate, pentru ca nu m-am antrenat in ultima vreme, pot sa spun ca ritmul nu este inca acolo

Simona Halep se afla la Toronto, acolo unde va participa in aceasta saptamana la Rogers Cup este campioana en-titre). Fostul lider mondial a marturisit ca dupa succesul de la Wimbledon a avut o perioada de peste doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, iar ritmul nu este inca acolo unde ar trebui. Cu toate acestea, Simona a precizat ca nu este motiv de intrat in panica. in turul doi al competitiei, Halep ar putea da peste Kristina Mladenovic.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul 3 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut parte de un test dificil, miercuri, in primul meci de simplu dupa castigarea Wimbledonului.

Asa am trait: Simona Halep in primul meci la Toront

Simona Halep a sustinut, miercuri seara, primul meci la simplu dupa castigarea Wimbledonului.

Forbes: Simona Halep, locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Simona Halep se afla pe locul al patrulea in clasamentul celor mai bine platite sportive ale lumii, dat publicitatii de revista americana Forbes, in care prima pozitie este ocupata de americanca Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )