Libnet.ro
UNICEF

21:15

Forbes: Simona Halep, locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Hotnews Hotnews,
 Forbes: Simona Halep, locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Simona Halep se afla pe locul al patrulea in clasamentul celor mai bine platite sportive ale lumii, dat publicitatii de revista americana Forbes, in care prima pozitie este ocupata de americanca Serena Williams. continuă pe Hotnews

Halep ocupa locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep se afla pe locul al patrulea in clasamentul celor mai bine p.

Topul celor mai longevivi lideri politici. Pe ce loc se afla Ion Iliescu

Ion Iliescu este cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi lideri din politica romanesca, dar ce loc ocupa acesta in sefia liderilor de pe tot globul? Aproximativ 100 de personalitati din toata lumea sunt alaturi de Iliescu in topul unei istorii stufoase in sefia de stat si de guvern. Iata topul celor mai nedespartiti oameni .

Clujul, inclus in topul celor mai frumoase orase din Europa

Cluj-Napoca a fost inclus, de CNN, in topul celor mai frumoase 20 de orase din Europa, care nu sunt sufocate de turisti. SOC iN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS iN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI Al.

Simona Halep, in topul castigurilor pe anul 2018. Cati bani a incasat romanca si cine sunt cele trei jucatoare care au devansat-o in acest clasament mondial

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine platite sportive in anul 2018, adunand sumele incasate din premii cu banii proveniti din sponsorizari.

HOROSCOP. Topul celor mai infidele zodii. Tu pe cine ai acasa?

Cand esti implicat intr-o relatie de cuplu, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. Iata un top al celor mai infidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen. com.

Topul celor mai dorite joburi: Ce posturi au avut cele mai multe accesari

In vacanta de vara, romanii sunt preocupati sa isi caute joburi. Companiile au inregistrat cu 18% mai multe aplicari in luna iulie.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, desemnata jucatoarea lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost aleasa jucatoarea lunii iulie, in ancheta efectuata de WTA. Romanca a castigat, la 13 iulie, turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, cu 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

DigiSport: Simona Halep, replica memorabila in conferinta de presa. Mult mai tanara sa colega a reactionat imediat

Simona Halep recunoaste ca nu s-a simtit foarte bine la primul meci de dupa vacanta de vara, jucat alaturi de pustoaica Leylah Fernandez. Cele doua au pierdut cu 6-1, 3-6, 5-10 in fata perechii Nicole MelicharKveta Peschke.

WTA Toronto: Leylah Fernandez, despre faptul ca va face pereche cu Simona Halep: Am ramas fara cuvinte

Simona Halep a luat decizia de a juca si la proba de dublu la turneul de la Rogers Cup. Fostul lider mondial a precizat ca a vorbit cu directorul competitiei, iar acesta i-a recomandat-o pe jucatoarea din Canada, in varsta de 16 ani, Leylah Fernandez locul 260 WTA la simplu si 460 la dublu).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )