Libnet.ro
UNICEF

15:30

Digisport.ro: Cel mai tare punct din istoria tenisului!. Tiafoe s-a intors cu spatele la adversar, convins ca a castigat. Ce s-a intamplat

Hotnews Hotnews,
 Digisport.ro: Cel mai tare punct din istoria tenisului!. Tiafoe s-a intors cu spatele la adversar, convins ca a castigat. Ce s-a intamplat

Frances Tiafoe si Daniil Medvedev au fost protagonistii unui punct cum rar se vede, la Washington. Dupa un duel extrem de spectaculos, americanul a inceput sa se bucure, fiind convins ca a castigat punctul. continuă pe Hotnews

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Nicolae Moga, care a demisionat marti in urma tragediei de la Caracal, este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria ministerului - a ocupat aceasta functie doar sase zile. Alexandra a disparut de acasa miercuri, exact in ziua in care Moga a depus juramantul, iar cazul a explodat doua zile mai tarziu. Un mandat scurt a avut si fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducerea MAI 12 zile.

Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii ramane secreta

Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii, care a planuit sa omoare ofiteri de politie in Australia, va ramane secreta pentru tot restul vietii sale in urma unei decizii a tribunalelor, informeaza The Guardian.

IN CRESTERE CU 19% Autovit.ro: Tranzactiile cu autoturisme noi - la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani

Vanzari record si la masinile electrice * Autovit. ro: Masinile noi vor avea cel mai bun an din ultimul deceniu * Declinul diesel-ului pe piata masinilor noi va continua Tranzactiile cu autoturisme noi din tara noastra au crescut cu 19%, in primul semestru al acestui an, si au ajuns la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani, arata o analiza realizata de Autovit. ro. Aceasta mentioneaza ca tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern reinmatriculari) au avut parte de cel mai bun semestru de cand exista date. Piata masinilor second-hand din strainatate a scazut cu 7%, dar ramane la valori consistente - 217. 000 de tranzactii in primele 6 luni ale anului, mai precizeaza sursa citata.

433 MILIOANE LEI IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019, Flanco Retail a avut cele mai mari vanzari din istoria sa

Vanzarile retailerului au urcat cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, insa costurile chiriilor si ale utilitatilor au crescut cu peste 5%, iar cele dedicate personalului cu mai mult de 25% Flanco Retail a incheiat primul semestru al anului cu vanzari in valoare de 433 milioane lei, cele mai mari din istoria companiei, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, in conditiile in care piata de electro-IT a crescut cu 6%, a anuntat, ieri, compania prin intermediul unui comunicat.

Gigi Becali dupa infrangerea cu Alashkert: Cea mai mare rusine din istoria Romaniei

FCSB s-a chinuit teribil cu Alashkert in returul de la Giurgiu si s-a calificat in turul 3 preliminar cu mari emotii, cu 5-3 la general. La un moment dat formatia din Armenia mai avea nevoie de un gol pentru calificare.

Cel mai scurt mandat din istorie la Interne. Moga l-a batut pe Dragnea

Nicolae Moga este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istorie: 6 zile. Anterior, mandatul cel mai scurt a fost cel al lui Liviu Dragnea, aproape 20 de zile in 2009.

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Deutsche Bank, DZ Bank si Societe Generale, bancile cu cel mai mare risc din Europa

Patru dintre cele mai mari banci europene se afla intr-o situatie grava si trebuie sa-si regandeasca strategia, res-pectiv sa restructureze parti din afacerile lor, potrivit unei analize realizate de Alvarez and Marsal A and M), companie globala de consultanta care aduce in atentie primele zece banci din Europa in privinta riscurilor.

Ramona Ioana Bruynseels a mers la Magurele si prezinta proiectul celui mai puternic laser din lume

Avem la Magurele o mare oportunitate pentru cercetare si o uriasa sansa pentru Romania: proiectul celui mai puternic laser din lume. Din pacate, nu stim sa folosim aceasta sansa la adevarata ei valoare si.

FIFA: Pep Guardiola, Jurgen Klopp si Mauricio Pochettino, printre nominalizatii la titlul de cel mai bun antrenor al sezonului trecut

Pep Guardiola Manchester City), Jurgen Klopp FC Liverpool) si Mauricio Pochettino Tottenham Hotspur) se numara printre cei zece candidati nominalizati la premiul The Best pentru cel mai bun antrenor din lume in sezonul 20182019, a anuntat FIFA.

A doua cea mai mare recolta de grau moale din istoria Frantei

Franta, cel mai mare producator de cereale din UE, va recolta anul acesta a doua cea mai mare recolt.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )