Libnet.ro
UNICEF

12:45

Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii ramane secreta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii ramane secreta

Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii, care a planuit sa omoare ofiteri de politie in Australia, va ramane secreta pentru tot restul vietii sale in urma unei decizii a tribunalelor, informeaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Spaima criminalilor si a hotilor. Povestea comisarului Alimanescu, cel mai dur politist din istoria Romaniei

Eugen Alimanescu e cunoscut drept cel mai dur politist din istoria Romaniei. Tehnicile sale erau controversate, dar a ramas in memoria colectiva drept un justitiar feroce, spaima criminalilor si a hotilor si poreclit Comisarul de Fier sau Invincibilul. Comisarul Eugen Alimanescu s-a facut cunoscut dupa Al Doilea Razboi Mondial. La acea vreme, in Bucuresti .

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Nicolae Moga, care a demisionat marti in urma tragediei de la Caracal, este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria ministerului - a ocupat aceasta functie doar sase zile. Alexandra a disparut de acasa miercuri, exact in ziua in care Moga a depus juramantul, iar cazul a explodat doua zile mai tarziu. Un mandat scurt a avut si fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducerea MAI 12 zile.

VIDEO Al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. in masini cu insemnele Politiei federale, hotii au furat lingouri de aur de peste 30 de milioane de dolari

A fost nevoie de mai putin de trei minute pentru cei opt oameni inarmati sa plece cu lingouri de aur in valoare de circa 30 de milioane de dolari de pe Aeroportul International Sao Paulo-Guarulhos din Brazilia - acesta fiind probabil cel de-al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. Hotii, deghizati in ofiteri ai politiei federale, aflati in masini-clone ca cele utilizate de politisti, au fortat angajatii aeroportuari sa incarce aurul nu in avionul de Zurich si New York, ci in masinile cu care falsii politisti au venit.

Monstrul din Caracal deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei

Gheorghe Dinca deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei. Crimele odioase comise de barbatul din Caracal au ingrozit Romania si au adus aminte de nume precum Ion Rimaru, Iancu Berila, Florea Rimaru si Vasile Tcaciuc. Gheorghe Dinca, unul dintre cei mai sadici criminali in serie din Romania Crimele comise .

Cele mai stupide decese din istorie. Moartea i-a facut celebri

Daca pe unii evenimentele din timpul vietii i-au facut cunoscuti, pe cei din lista de mai jos moartea le-a adus renume. Iata cele mai stupide decese din istorie! Cele mai stupide decese din istorie. Un cascador a murit din cauza unei coji de portocala in general lucrurile infaptuite in timpul vietii sunt cele care te .

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

Topul celor mai sigure tari din lume: pe ce loc se afla Romania, tara in care apelul la 112 nu ajuta la nimic

Specialistii au realizat un top al celor mai sigure tari din lume, tinand cont de mai multi factori. Printre acestia se numara starea de pace sau de razboi, siguranta cetatenilor si riscul unor dezastre naturale cauzate de conditii climatice si geografice imprevizibile. Topul celor mai sigure tari din lume include 128 de tari. Din acest .

Profesorul Alexandrei, fata disparuta la Caracal, eleva la cel mai bun liceu din Olt: 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a

Profesorii si colegii Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani despre care se presupune ca a fost omorata de barbatul de 66 ani care a luat-o la ocazie in Caracal, sunt in stare de soc. Vorbesc despre ea ca despre un copil extraordinar, iar directorul celui mai bun liceu din Olt, liceu la care a fost admisa in urma cu un an, spune si care au fost rezultatele fetei.

Unul dintre cei mai mari psihologi din Romania, despre crimele din Caracal: Tara este cangrenata de o resursa umana slab pregatita

Unul dintre cei mai cunoscuti profesori de psihologie sociala din generatia tanara a vorbit despre cazul crimelor din Caracal. Dupa mine, cazul Alexandra, dar si multe altele, reprezinta un simpto.

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Deutsche Bank, DZ Bank si Societe Generale, bancile cu cel mai mare risc din Europa

Patru dintre cele mai mari banci europene se afla intr-o situatie grava si trebuie sa-si regandeasca strategia, res-pectiv sa restructureze parti din afacerile lor, potrivit unei analize realizate de Alvarez and Marsal A and M), companie globala de consultanta care aduce in atentie primele zece banci din Europa in privinta riscurilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )