Libnet.ro
UNICEF

23:00

Din calificari, in sferturi la Roland Garros: Surprinzatoarea Martina Trevisan o invinge pe favorita Kiki Bertens

Hotnews Hotnews,
 Din calificari, in sferturi la Roland Garros: Surprinzatoarea Martina Trevisan o invinge pe favorita Kiki Bertens

Martina Trevisan, locul 159 WTA, venita din calificari, a invins-o, duminica, scor 6-4, 6-4, pe olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA si cap de serie numarul 5, calificandu-se in sferturile de finala ale Roland Garros. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Elise Mertens si Maria Sakkari au parasit competitia Halep, Svitolina si Bertens, in optimi (Rezultatele zilei)

Elise Mertens Belgia, cap de serie nr. 16) si Maria Sakkari Grecia, 20) sunt cel mai importante nume care au parasit, vineri, competitia de la Roland Garros, dupa ce au fost invinse de Caroline Garcia Franta, 45 WTA), respectiv Martina Trevisan Italia, 159 WTA). in optimi s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3) si Kiki Bertens 5).

Irina Bara, prea mica pentru un razboi atat de mare.Sofia Kenini-a intrerupt brutaldrumul la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara 142 WTA), venita din calificari, a fost eliminata, sambata, in turul trei al ultimului turneu de Grand Slam al anului.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek in optimi la Roland Garros (duminica, 12:00)

Duminica de la ora 12:00 transmitem live text meciul Simona Halep - Iga Swiatek din optimle de finala ale turneului de la Roland Garros.

Asa am trait Patricia Tig - Fiona Ferro turul 3 la Roland Garros

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Patricia Tig - Fiona Ferro, partida din turul 3 la Roland Garros.

Simona Halep a bagat frica in Serena Williams? De ce s-a retras americanca, de fapt, de la Roland Garros

Ipoteza surprinzatoare a legendarei Chris Evert dupa retragerea Serenei Williams de la Roland Garros: Simona Halep a bagat frica in americanca. Serena Williams s-a retras de la Roland Garros de frica Simonei Halep? Serena Williams, a 9-a jucatoare a lumii, nu va castiga Grad Slam-ul cu numarul 24 in acest an. Dupa un singur meci .

Asa am trait Simona Halep - Amanda Anisimova in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a obtinut revansa in fata americancei Amanda Anisimova, vineri, in turul 3 de la Roland Garros.

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei.

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )