Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Roland Garros: Elise Mertens si Maria Sakkari au parasit competitia Halep, Svitolina si Bertens, in optimi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Elise Mertens si Maria Sakkari au parasit competitia Halep, Svitolina si Bertens, in optimi (Rezultatele zilei)

Elise Mertens Belgia, cap de serie nr. 16) si Maria Sakkari Grecia, 20) sunt cel mai importante nume care au parasit, vineri, competitia de la Roland Garros, dupa ce au fost invinse de Caroline Garcia Franta, 45 WTA), respectiv Martina Trevisan Italia, 159 WTA). in optimi s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3) si Kiki Bertens 5). continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Serena Williams abandon) si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, competitia de la Roland Garros. in turul urmator s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) si Elise Mertens 16).

VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic si Stefanos Tsitsipas, in turul trei Denis Shapovalov a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Favoritii nu au avut probleme, joi, in turul doi de la Roland Garros. Novak Djokovic 1), Stefanos Tsitsipas 5), Matteo Berrettini 7), Roberto Bautista 10), Andrey Rublev 13), Karen Khachanov 15) si Grigor Dimitrov 18) au obtinut calificarea in turul urmator. Denis Shapovalov cap de serie nr. 9) este cel mai important jucator care a parasit competitia.

VIDEO Roland Garros: Karolina Pliskova, Elena Rybakina si Sloane Stephens, eliminate Kenin, Kvitova, Sabalenka si Muguruza, in turul trei

Karolina Pliskova a doua favorita), Elena Rybakina 14) si Sloane Stephens 29, finalista in 2018) sunt cele mai importante nume care au parasit, joi, competitia de la Roland Garros. in turul trei s-au calificat favorite precum Sofia Kenin 4), Petra Kvitova 7), Aryna Sabalenka 8), Garbine Muguruza 11) si Petra Martic 13).

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem s-a calificat in optimi, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Casper Ruud

Dominic Thiem 3 ATP, al treilea favorit) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu 6-4, 6-3, 6-1, pe norvegianul Casper Ruud 25 ATP).

VIDEO Roland Garros: Nadal, Thiem, Zverev si Wawrinka, in turul trei John Isner, eliminat de fiul unui castigator de Grand Slam (Rezultatele zilei)

Favoritii nu au intampinat probleme, miercuri, in turul doi de la Roland Garros. Rafael Nadal cap de serie nr. 2), Dominic Thiem 3), Alexander Zverev 6), Diego Schwartzman 12) si Stan Wawrinka 16) au obtinut victorii categorice si merg in faza urmatoare a competitiei. Surpriza zilei a fost reusita de Sebastian Korda 213 ATP, fiul lui Petr Korda, castigator la Australian Open in 1998), care l-a invins pe John Isner favorit 21).

VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in turul doi Stefanos Tsitsipas a revenit de la 0-2 la seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic nu a facut risipa de energie in primul tur de la Roland Garros. Liderul mondial a pierdut doar cinci game-uri scor 6-0, 6-2, 6-3) in fata suedezului Mikael Ymer 80 ATP), intr-un meci care a durat o ora si 38 de minute. in runda urmatoare, sarbul se va duela cu lituanianul Ricardas Berankis 66 ATP).

VIDEO Scene incredibile la Roland Garros: Kiki Bertens a parasit terenul intr-un scaun cu rotile, iar adversara a injurat-o la finalul partidei

Kiki Bertens si Sara Errani au oferit un meci epic la Roland Garros: duel de trei ore si 11 minute. S-a impus olandeza cu 9-7 in decisiv, iar aceasta a parasit terenul intr-un scaun cu rotile din cauza durerilor musculare. De cealalta parte, italianca i-a urat de bine adversarei in cel mai dulce stil italian cu putinta.

Roland Garros: Andreea Mitu si Patricia Tig s-au calificat in optimile probei de dublu Monica Niculescu si Misaki Doi, eliminate

Perechea formata din Andreea Mitu si Patricia Tig s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu si Misaki Doi RomaniaJaponia) au parasit competitia, dupa ce au fost invinse in turul secund.

DigiSport: Cum a surprins-o Sarra Errani pe Kiki Bertens la vestiare, dupa meciul cu cantec de la Roland Garros: Arata perfect

Kiki Bertens 8 WTA) a trecut de Sara Errani 150 WTA) in turul doi la Roland Garros, scor 7-6 5), 3-6, 7-9, meci la finalul caruia a parasit terenul intr-un scaun cu rotile, acuzand probleme musculare si pe tot parcursul setului decisiv.

Surpriza mare la Roland Garros: Victoria Azarenka, una dintre marile favorite, eliminata de ocupanta locului 161 WTA

Finalista la US Open si una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului, Victoria Azarenka cap de serie numarul 10) a parasit Roland Garros-ul in turul al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )