Libnet.ro
UNICEF

07:01

DIN CAUZA MODIFICARII ALEGERII PRIMARILOR, Motiune de cenzura impotriva guvernului Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA MODIFICARII ALEGERII PRIMARILOR, Motiune de cenzura impotriva guvernului Orban

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat, ieri, ca parlamentarii social-democrati vor depune o motiune de cenzura impotriva guvernului Orban, daca Executivul isi va asuma, maine, ras-punderea pentru legea privind alegerea primarilor in urma a doua tururi de scrutin. Conform acestuia, PSD a strans numarul de semnaturi necesare pentru depunerea motiunii. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, gata sa initieze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: Un proiect ucigas pentru cea mai mare parte dintre romani

Fostul premier Victor Ponta este gata sa initieze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban.

Delia, in pericol din cauza coronavirusului. Ce a patit cantareata in Singapore

Cantareata Delia se afla in Singapore impreuna sotul sau Razvan. Cei doi simt din plin masurile luate de autoritatile locale impotriva misteriosului coronavirus.

Al saselea deces din cauza gripei: Un barbat a murit la Spitalul din Bistrita

Un barbat din Bistrita a murit, luni, din cauza gripei, potrivit presei locale. Acesta este al saselea deces din acest sezon din cauza virusului gripal. Barbatul, in varsta de 67 de ani, a murit la secti.

Sfarsit de drum pentru Suzuki Jimny: modelul va fi comercializat in cantitati foarte limitate in 2020 din cauza emisiilor prea mari

Suzuki Jimny va fi comercializat in Europa doar in cantitati foarte limitate in 2020 si cel mai probabil va fi eliminat din gama incepand de anul viitor din cauza emisiilor prea mari.

Copil de 2 ani, mort din cauza virusului gripal B

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, c.

UPDATE Bucuresti: Opt scoli si o gradinita sunt inchise sau au clase inchise luni din cauza gripei

Opt scoli si o gradinita din Bucuresti sunt inchise sau au clase inchise luni din cauza gripei. Parintii au fost anuntati, duminica, de catre directorii scolilor sa-si tina copiii acasa luni. Acolo unde sunt mai mult de trei cazuri de gripa intr-o clasa sau grupa orele sunt suspendate, potrivit directivelor venite de la Directia de Sanatate Publica.

Maratonul de la Hong Kong a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

Seful executivului Regiunii Administrative Speciale Hong Kong, Carrie Lam, a anuntat ca maratonul de la Hong Kong va fi anulat din cauza epidemiei de coronavirus.

Tragedie in Buzau! Florin, un tanar motociclist de 23 de ani, a murit din cauza neatentiei unei soferite

Un tanar motociclist de 23 de ani, din Buzau, si-a pierdut viata sambata din cauza neatentiei unei soferite.

Stare de urgenta in Hong Kong din cauza coronavirusului din China: Solicit tuturor cetatenilor sa ramana uniti in lupta contra epidemiei

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a decretat sambata stare de urgenta din cauza noului coronavirus din China, anuntand masuri pentru limitarea legaturilor cu zonele continentale si prevenirea.

inca un partid anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Partidul Forta Nationala, intrunit in Biroul Permanent Central, a hotarat sustinerea motiunii de cenzura initiata de PSD impotrivaguvernului PNL, condus de Ludovic Orban, pe motivul inlaturarii incompetentilor si incompetentei de la conducerea tarii, respectiv a inlaturarii de la putere, pe cale democratica, a actualului regim clientelar intereselor straine, regim care a atacat toate institutiile democratice parlamentare, a subminat si continua sa submineze economia nationala, afectand direct nivelul de trai al majoritatii romanilor si viitorul tarii, transmite Partidul Forta Nationala, intr-un comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )