Libnet.ro
UNICEF

16:45

Din cauza vantului puternic: un convoi al Navrom Galati care circula pe Dunare a ajuns in mal

Adevărul Adevărul,
Din cauza vantului puternic: un convoi al Navrom Galati care circula pe Dunare a ajuns in mal

Incidentul a avut loc joi dupa amiaza, pe Dunare, la Mila 31. Convoiul format dintr-un impingator si un slep a deviat de la traseu din cauza vantului puternic. continuă pe Adevărul

Lista scolilor din Galati care sunt afectate de inundatii si care nu se vor deschide luni, in prima zi de scoala

Cinci scoli din judetul Galati nu isi vor putea primi elevii luni, 16 septembrie, din cauza avariilor produse de inundatii, anunta Ministerul Educatiei Nationale intr-un comunicat remis HotNews. ro. In scolile afectate de ploile torentiale, cladirile au fost inundate, iar instalatiile electrice distruse.

Un tren a deraiat in judetul Galati din cauza inundatiilor

Un tren a deraiat, vineri, in judetul Galati, din cauza inundatiilor, relateaza B1 TV. Incidentul s-a produs in apropiere de Targul Bujor. Judetul Galati a fost afectat, inca de miercuri seara, de inundatii.

Traficul feroviar si rutier intre Barlad si Galati a fost intrerupt din cauza inundatiilor

Traficul feroviar intre localitatile Barlad si Galati a fost intrerupt, relateaza B1 TV. Totoada, din cauza apelor, a fost inchis si Drumul National 25. in urma unei ploi puternice ce s-a abatut asupra.

Bucuresti: Fratele copilului ucis de maidanezi, internat la spitalul de psihiatrie din cauza unei reactii acute la stres

Andrei, fratele baiatului ucis de o haita de caini maidanezi, a petrecut cateva zile din aceasta saptamana la spitalul de psihiatrie din cauza stresului acumulat de la moartea fratelui sau. Parintii.

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor, relateaza B1 TV. Soferii sunt indemnati sa ocoleasca DN 251 deoarece intre Slobozia Conachi si Pechea circulatia a fost inchisa. Tot in judetul.

Sunetul prevestitor de rau, care anunta MOARTEA. Sute de oameni, scosi din case in mijlocul noptii, in Galati pentru a nu fi luati de viitura

400 de oameni din localitatea galateana Valea Marului au trait clipe de cosmar din cauza viiturii care urma sa loveasca localitatea. Oamenii au fost scosi in toiul noptii din case in sunet de sirene pentru.

Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri. Baraj rupt la Corni

UPDATE 10:25: Un baraj s-a rupt in localitatea Corni, din cauza viiturii. Ruptura s-a produs in amonte de baraj. Localitatile Baleni, Rediu, Pechea risca sa fie inundate, potrivit primarului din Corni. O noua.

Incidente in Turcia din cauza unor manifestatii

Politia turca a intervenit, din nou, ieri seara la Istanbul pentru a imprastia cu ajutorul gazelor lacrimogene si tunurilor cu apa mii de persoane care manifestau pentru a denunta moartea unui tanar protestatar luni, potrivit presei internationale.

Nationala Insulelor Capului Verde, eliminata de la CM din cauza unui jucator de la Steaua.

Reprezentativa Insulelor Capului Verde a pierdut la masa verde partida cu Tunisia, contand pentru ultima etapa a fazei a doua a calificarilor la CM 2014, dupa ce l-a folosit pe jucatorul echipei Steaua, Fernando Varela, care se afla in stare de suspendare, potrivit Mediafax. In urma acestui rezultat, reprezentativa Tunisiei, care pierduse meciul de acasa cu Insulele Capului Verde, scor 0-2, a avansat in play-off-ul pentru Cupa Mondiala. Dupa decizia Comisiei de Disciplina a FIFA, Tunisia a .

Vogue a renuntat la coperta cu Miley Cyrus din cauza prestatiei provocatoare pe care artista a avut-o la MTV Video Music Awards

Editia americana a revistei Vogue a renuntat la coperta cu Miley Cyrus ce urma sa apara in numarul din decembrie in urma prestatiei provocatoare a artistei de la gala MTV Video Music Awards, relateaza Le.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )