Libnet.ro
UNICEF

08:46

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor

B1 B1,
Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor, relateaza B1 TV. Soferii sunt indemnati sa ocoleasca DN 251 deoarece intre Slobozia Conachi si Pechea circulatia a fost inchisa. Tot in judetul. continuă pe B1

Traficul feroviar si rutier intre Barlad si Galati a fost intrerupt din cauza inundatiilor

Traficul feroviar intre localitatile Barlad si Galati a fost intrerupt, relateaza B1 TV. Totoada, din cauza apelor, a fost inchis si Drumul National 25. in urma unei ploi puternice ce s-a abatut asupra.

Un tren a deraiat in judetul Galati din cauza inundatiilor

Un tren a deraiat, vineri, in judetul Galati, din cauza inundatiilor, relateaza B1 TV. Incidentul s-a produs in apropiere de Targul Bujor. Judetul Galati a fost afectat, inca de miercuri seara, de inundatii.

Bucuresti: Fratele copilului ucis de maidanezi, internat la spitalul de psihiatrie din cauza unei reactii acute la stres

Andrei, fratele baiatului ucis de o haita de caini maidanezi, a petrecut cateva zile din aceasta saptamana la spitalul de psihiatrie din cauza stresului acumulat de la moartea fratelui sau. Parintii.

Din cauza vantului puternic: un convoi al Navrom Galati care circula pe Dunare a ajuns in mal

Incidentul a avut loc joi dupa amiaza, pe Dunare, la Mila 31. Convoiul format dintr-un impingator si un slep a deviat de la traseu din cauza vantului puternic.

Galatiul, sub ape: din cauza apei de pe carosabil, drumul care leaga Galatiul de Tecuci a fost inchis

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera pe DN 25 este intrerupta pe ambele sensuri intre localitatile galatene Vames si Tudor Vladimirescu.

Rata somajului la nivel national a fost de 5,03%

Rata somajului la nivel national a fost de 5,03%, la sfarsitul lunii august, mai mica cu 0,26% decat cea din luna anterioara si cu 0,03% mai mare fata de cea din luna august a anului precedent.

Suceava: Un copac s-a prabusit peste o conducta de gaz din cauza ploilor abundente (VIDEO)

Ploile torentiale au facut ravagii la Suceava. O parcare din zona Garii Burdujeni a fost acoperita de apa, dupa ce sistemul de canalizare nu a mai facut fata suvoiului, iar un copac s-a prabusit peste o.

Sectia de ginecologie de la maternitatea din Calinesti, inchisa temporar din cauza mai multor acuzatii de malpraxis

Sectia de ginecologie de la maternitatea din Calinesti, judetul Arges, a fost inchisa temporar, din cauza mai multor acuzatii de malpraxis, a anuntat directorul medical al unitatii. Ultimul caz este al unui.

Ponta: Judetul Alba va fi sters de harta economica a Romaniei din cauza stoparii ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca una din consecintele negative ale stoparii proiectului Rosia Montana este stergerea judetului Alba de pe harta economica, relateaza Mediafax. Ponta a fost intrebat daca va mai exista o discutie cu parlamentarii PSD pentru a fi pusa la punct o pozitie a partidului in subiectul Rosia Montana. Nu, pentru ca eu le cer colegilor mei de la PSD sa voteze in cunostinta de cauza, pana nu vad proiectul de lege si nu audiaza lumea, nu au cum sa fie in .

Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri. Baraj rupt la Corni

UPDATE 10:25: Un baraj s-a rupt in localitatea Corni, din cauza viiturii. Ruptura s-a produs in amonte de baraj. Localitatile Baleni, Rediu, Pechea risca sa fie inundate, potrivit primarului din Corni. O noua.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )